DAGBOEK

Polaroid Wall #20

10 momenten van de afgelopen weken waar ik dankbaar voor ben. Omdat ik het belangrijk vind om stil te staan bij de kleine dingetjes waar ik blij van word.

1. Een weekendje in Frankrijk met m’n zus

Polaroid Wall 20-3

Vorige week vloog ik met m’n zus naar Marseille voor een kleine roadtrip. Quality time! De laatste keer dat we samen weg waren is alweer 6 jaar geleden, toen we samen gingen roadtrippen door Zuid-Afrika. We leerden dat weekend Avignon en Nîmes kennen. En naast dat het gewoon super leuk was om daar te zijn (binnenkort verschijnen er artikelen over op de website) was het heel fijn om met m’n zus te zijn! Genoeg kleine momentjes in zo’n kort weekendje… Goede gesprekken, wijn, gezelligheid, even weg… Dat.

2. Want ze is de liefste

Polaroid Wall 20-4

Want dat mag ook wel eens gezegd. Mijn warme lieve zus! Sinds jongs af aan zorgde ze al voor mij en mijn broer en creëerde ze dat warme gevoel dat sommige mensen simpelweg in zich hebben zitten, maar geen vanzelfsprekendheid is. En wist je dat ik zonder haar nooit zo ver was gekomen met Moderne Hippies? Zij heeft heel lang geholpen met de vormgeving van Moderne Hippies en heeft me enorm bijgestaan bij alle events die ik in het verleden organiseerde.

3. Dat moment met die heerlijke macarons!

Polaroid Wall 20-5

Over op andere saillante zaken: die macarons. Man, man, man. Gekocht bij de ‘markthallen’ van Nîmes. Volgens mij waren ze die ochtend nog gemaakt. Zo zacht, zo vers. YUMMY!!
In een klap opgegeten. Oeps.

4. Dat lekkere gevoel tijdens het vliegen

Polaroid Wall 20-6

Heerlijk, dat gevoel tijdens het vliegen. Dat alles vergankelijk is. Dat alles is en beweegt en jij gewoon even daar zit. Muziek in de oren en klaar, het leven voelt voor mij dan echt even perfect. Herken je dat?

5. Geboorte van Lotte!

Polaroid Wall 20-2

Het tweede kindje van mijn zwager en schoonzus is deze week geboren: Lotte! Wat een cutie pie.

6. Consult handlezen

Polaroid Wall 20-9

Een cadeau van mijn vriend en mijzelf aan onze (schoon)moeder: een consult handlezen bij Joyce van Nispen. Dat consult heeft 1,5 jaar geleden veel indruk op ons gemaakt (het report vind je hier) en onze (schoon)moeder leek dat ook wel wat. Afgelopen week was het dan eindelijk haar beurt. En ja: dat was net zo indrukwekkend eigenlijk. En ik vond het enorm fijn dat ik daarbij mocht zijn.

7. Een wandeling over de Ginkelse Heide

Polaroid Wall 20-10

Wauw wauw wauw, wat is het daar mooi.

8. De liefste schoonfamilie

Polaroid Wall 20-7

Naast mijn eigen familie word ik heel erg blij van mijn schoonfamilie. Ik kreeg er met mijn vriend een hele warme en fijne kring bij, en afgelopen weekend kon ik flink wat tijd met ze spenderen.

9. Die prachtige stad, die prachtige bomen

Polaroid Wall 20-8

Ik woon nu al bijna 9 jaar in Amsterdam, en net zoals bij iedere relatie: gaat dat met ups en downs hoe gelukkig ik daarmee ben ;). Ja, ik word ook wel eens gek van de drukte. Ja, ook ik verlang soms wel weer eens naar die dorpse knulligheid. Maar op dit soort momenten… Ja, dan ben ik echt weer opnieuw verliefd. Fuck it, ik doe het gewoon: #blessed. 😉

10. Een perfecte zondag

Polaroid Wall 20-1

Zo’n zondag waar je even (bewust) niets gepland hebt staan. Puur omdat je het mentaal heel erg nodig hebt dat er niks in die agenda staat. Dat was afgelopen zondag. De dag begon met een spontaan ontbijtje buiten de deur bij Filter (aanrader!) met mijn liefde, gevolgd op een (thrift)shop-sessie bij Episode, Zipper en Nukuhiva, struinen over de grachten met die prachtige gele bomen en thee’tjes met vriendinnetjes. Fijn!

Waar ben jij dankbaar voor deze week?

Meer Polaroid Walls vind je hier.