DAGBOEK

Polaroid Wall #21

//

10 momenten van de afgelopen weken waar ik dankbaar voor ben. Omdat ik het belangrijk vind om stil te staan bij de kleine dingetjes waar ik blij van word.

1. Een nieuwe bril van TOMS

Polaroid Wall 21-1

Waardoor ik het gevoel had dat ik Janis Joplin ben. Binnenkort laat ik ‘m beter zien!

2. Fijne dagen thuis-thuis

Polaroid Wall 21-2

Een weekendje bij m’n ouders is lang zo slecht nog niet: dan ben ik echt thuis-thuis. En kijk wat een plaaaaatje!

3. Memories!

Polaroid Wall 21-3

Daar kwam ik in de kroeg een vriendinnetje van vroeger tegen. We kletsen ‘even’ bij… Wat als resultaat had dat ik om 06.00 uur in bed lag. Kleine momentjes – wat was dit fijn!! Alsof ik haar twee weken geleden nog voor het laatst had gezien.

4. De mega mooie herfst!

Polaroid Wall 21-4

Had ik al gezegd hoe MOOI ik de herfst dit jaar vind? Ik weet niet wat het is, maar het lijkt me dit jaar veel meer op te vallen. Ik zie overal mooie plaatjes en kan de herfst opeens 10 x meer waarderen dan voorheen. (Na 27 jaar mag ik zeggen: FINALLY.)

5. Nieuw speelgoed

Polaroid Wall 21-5

Naja, nieuw speelgoed? Ik heb vorige week de Canon 750D gekocht, met gelijk wat mooie lenzen én een microfoon erbij. Ik ben er superblij mee! Toekomstperspectief voor Moderne Hippies en oh-zo-veeeeeeel-meeeeeer. Ik heb er zin in!!

6. Prachtig gebaar

Polaroid Wall 21-6

Op Utrecht Centraal lagen overal matten met ‘WELCOME’ onder het mom van #refugeeswelcome. Prachtige guerilla marketingactie van o.a. Amnesty International. Love it!

7. EDITORS!

Polaroid Wall 21-7

Spontaan kocht ik tickets voor het concert van de Editors – de lievelingsband van mijn vriendje. Wauw, wat een avond! Het was fantastisch!

8. Een succesvolle blogworkshop

Polaroid Wall 21-8

Voor de derde en voorlopig laatste keer organiseerde ik een blogworkshop. Het was echt weer een groots succes! De presentaties gingen goed, de case was leerzaam en gezellig en de sfeer was ontzettend goed. Dank allen voor jullie komst!!

9. Nieuwe oude eerlijke jeans

Polaroid Wall 21-9

Ik kreeg onlangs de vraag hoe het gaat met die ‘levensveranderende beslissing‘ a.k.a. vanaf nu alleen nog maar fair óf tweedehandskleding kopen. Eerlijk? Goed! Ik ben een paar weken geleden gaan thriftshoppen in Amsterdam en kocht online een nieuw/oud paar Mud Jeans: “for people who care”. Gelijk als je het draagt voel je je goed. Serieus.

10. Drukke tijden om dromen waar te maken

Polaroid Wall 21-10

Het zijn weer de typische ‘druk-druk-druk’ maanden en nee: dat is deze weken echt even geen state-of-mind. Ik ben zo ongeveer non-stop aan het werk, maar ik weet waar ik het voor doe! Daarnaast ben ik superdruk voor allerlei toffe opdrachten en wordt dat in de toekomst ook weer duidelijk voor jullie. Ik ga daarom ook beginnen met een nieuwsbrief (hieronder kun je je aanmelden!). Dromen worden doelen worden realiteit 🙂 Ooit… Ooit…

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; }
/* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block.
We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Nieuwsbrief? Yes, please!

* indicates required

(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]=’EMAIL’;ftypes[0]=’email’;fnames[1]=’FNAME’;ftypes[1]=’text’;fnames[2]=’LNAME’;ftypes[2]=’text’;}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);

Waar zijn jullie deze weken dankbaar voor? 🙂

Liefs!

Meer Polaroid Walls vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.