DAGBOEK

Polaroid Wall #5

Mijn leven in polaroids. Een klein kijkje in mijn leven, met korte zinnen en pakkende beelden. Dat zie je in mijn Polaroid Wall.

Polaroid Wall 5-cover

De afgelopen twee weken draaide om “m’n shit opruimen” en (al werkend) tot rust komen. De opstartschijf van m’n laptop zat (bom)vol; de geheugenkaarten van m’n spiegelreflexcamera zaten vol, m’n hoofd zat vol. En ik moest rust pakken omdat ik door m’n enkel was gegaan. Alles in het universum zei tegen me: ga nou eens ZITTEN. Get your shit together. Ik verwijderde langzaam maar zeker veel: zorgde ervoor dat de eerste dingen van m’n laptop verwijderd konden worden of in de cloud werden opgeslagen en ik maakte allerlei plannen voor mijn toekomst. Ik filosofeerde me gek en schreef alles op. En in de tussentijd genoot ik enorm van Thailand en kwam ik op de mooiste stukjes van het eilandje Koh Phangan. De leukste plaatjes deel ik vandaag weer met jullie:

Polaroid Wall 5-17

De vervelende hike deden we allemaal voor DIT. Onderweg naar beneden ging ik door m’n enkel. Laten we het erop houden dat het het allemaal waard was. Nietwaar?

Polaroid Wall 5-13

Hier zat ik aan m’n zoveelste kokosnoot bij de Freeway Bar. Ik vroeg me oprecht af of het slecht voor je kan zijn om teveel kososnoot te eten. “Te” is nooit goed, toch?

Polaroid Wall 5-12

Extra genieten als je eens verplicht op je veranda moet zitten… (No filter, I promise!). GEDULD en RUST worden vaak flink onderschat, denk je niet? Ik was hier nu “al” 3 dagen thuis, met m’n been omhoog, om m’n enkel rust te geven. De rust én jullie positiviteit heeft geholpen: ik kon de eerste stappen weer zetten! Ik was er inmiddels zeker van dat het niet gebroken was. YAY!

Polaroid Wall 05-3

Lunchen bij (weer) een fantastisch strandje: Salad Beach! Wat was het hier móói! Langzaam maar zeker ontdekten we ieder strandje van het eiland. (Zie je me met m’n pootje omhoog? Hihi.)

Polaroid Wall 5-10

Terwijl m’n vriendje een Thaise massage kreeg omdat ‘ie ontzettend veel spierpijn had van de Muay Thai trainingen, had ik m’n nieuwe werkplekje alweer gevonden… Het ziet er fijner uit dan het is: ik zat ontzettend te knijpen met m’n ogen! Maar ik had wel Wi-Fi!

Polaroid Wall 5-09

Hier hadden we net gegeten in een heerlijk Frans restaurantje. Wat een fijn sfeertje, wat een lieve eigenaresse! Ik kwam dit plaatje tegen en overwoog even dat dit Verbeter de Wereld #5 te maken 😉 Ha! GRAPJE. Dat werd uiteindelijk deze.

Polaroid Wall 5-24

Sundowner in Amsterdam (jaja)! Ok, het heet AmstArdam, maar daar kan ik niet helemaal aan wennen. Niet helemaal mijn tentje – vooral veel Full Moon Party publiek – maar wel een mooi uitzicht.

Polaroid Wall 5-08

Ik heb de Freeway Bar inmiddels al 80 x genoemd, denk ik 😉 Dit is het hippie hotspotje recht voor ons huis. Ain’t it cute?

Polaroid Wall 5-05

Dit was het moment dat ik dacht: SHIT, wat vliegen de dagen! En dus was het tijd voor een selfie! Wat een logica.

Polaroid Wall 5-22

1 auto, 15 mensen. Welcome to Thailand, local style 😉 Op weg naar een Muay Thai wedstrijd! Wat was dit een grap!

Polaroid Wall 5-07

Natuurlijk: we moesten een Muay Thai wedstrijd bijwonen! Ik moest erg wennen aan het sfeertje, heb niet zoveel met vechten, maar vond het wel cool een keer gezien te hebben! Ik vond met name het gedeelte vóór de wedstrijd mooi om te zien (eren, bidden, stilstaan). Bijzondere ervaring!

Polaroid Wall 5-04

In totale ontkenning: ik wil hier niet weg, ik ga hier niet weg, ik ga hier NIET weg.

Polaroid Wall 5-20

En toen ging ik spontaan (zonder reden) super romantisch uit eten met m’n vriend! Hoe leuk, eigenlijk? Wát een waanzinnige plek. Wat een heerlijk eten! Eén om niet nooit never te vergeten. Als je het ervoor over hebt, heengaan: Kupu Kupu rulessss.

Polaroid Wall 5-02

En na het fancy diner belandden we in One Love waar de hippies op het strand aan het dansen waren. Yeah! Word ik ook heel gelukkig van!

Polaroid Wall 5-18

En spot de nieuwe ketting van m’n vriendje. Hij is steeds meer een hippie aan het worden! (Uit vrije wil, mind you!!)

Polaroid Wall 05-7

Sundowner! Bovenop een willekeurige berg. Deed me een beetje denken aan Lion’s Head in Kaapstad. Boy, I’ve missed it! Ik kon de hike aan, maar dacht de dagen erna dat ik toch ’te snel’ was gegaan.

Polaroid Wall 05-5

“If you have good thoughts, they will shine out of your face like sunbeams and you will always look lovely” – Roald Dahl

Polaroid Wall 05-4

Ze hebben bijna geen tankstations op Koh Phangan, dus dit is de manier om je benzine te kopen. Langs de weg! En je support er de locals een beetje meer mee.

Polaroid Wall 05-8

Polaroid Wall 05-6

Polaroid Wall 5-26

Polaroid Wall 5-25

Polaroid Wall 05-2

We gingen lekker zwemmen, loungen en cocktails drinken bij Kupu Kupu. Ik denk dat dit de hemel is!

Polaroid Wall 005-2

In het stadje Thongsala waren jongens bezig met streetart. Ik heb daar altijd een waanzinnige zwak voor… I love it!

Polaroid Wall 5-21

Maar een feestje en een dansje kan ik zeker van genieten. En ik kon het aardig aan met m’n enkel. Vind je niet dat feesten met je levenspartner een van de leukste dingen is die er is? Ik wel!

Polaroid Wall 5-23

Bij het Orion Healing Centre; heel fijn werkplekje en lekker eten!

Polaroid Wall 5-03

Hoe leuk: het Soul Food Café maakt nu gebruik van mijn foto’s in hun menukaart! Ze vroegen vervolgens of ik hun kon helpen online op de kaart te zetten. Nice!

Polaroid Wall 5-11

Ik kreeg de pompoensoep als extraatje. WAUW, wat is die lekker! M’n vriendje zei dat het de lekkerste pompoensoep is die hij ooit heeft gegeten. Als jullie me volgen, weten jullie dat ik in de winter iedere week pompoensoep maakte. DUS BEDANKT SCHAT.

Polaroid Wall 5-19

Op zoek naar een nieuw strandje. Lekker afgelegen, idylisch en klein…

Polaroid Wall 5-01

Deze grote pot van Lush is deze week opgegaan en daarom vond ik het tijd om met jullie mijn ervaringen te delen.

Polaroid Wall 5-14

De laatste dagen zijn inmiddels ingegaan. En we zijn rustig. We hebben een plan. En ik heb m’n shit een beetje bij elkaar. Hoe fijn! Vind je ons er niet rustig uitzien? I like, I like, I like.

Polaroid Wall 005-1

Als jullie iets met me delen wat jullie op Moderne Hippies hebben opgepikt word ik daar DOLGELUKKIG van! De Bliss deo is inmiddels bij mij op en ik mis ‘m heel erg!

Polaroid Zonsondergang

Gisteren genoot ik voor de bijna laatste keer van de zonsondergang in onze “tuin”. Deze week nemen we officieel “vakantie”, vieren m’n vriend en ik ons tweejarig samenzijn en gaan we onszelf goed verwennen!

Q: De freelance klus gaf me weer waanzinnig veel energie. Wat vind ik dit leuk! Het raakt precies de vlakken die ik enorm leuk vind: online communicatie, fotografie en social media. Bij deze nogmaals een oproep: ken of heb jij een bedrijf die mijn hulp ook wel kan gebruiken? Ik help je graag!

Liefs! Marte

Meer Polaroid Walls vind je hier.

// Je kunt me volgen op InstagramTwitter en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.