DAGBOEK

Polaroid Wall #6

Mijn leven in polaroids. Een klein kijkje in mijn leven, met korte zinnen en pakkende beelden. Dat zie je in mijn Polaroid Wall.

Polaroid Wall 6 - cover

Het was de laatste week in Thailand, waarin ik samen met mijn vriend vakantie had genomen en naar het eiland Ko Samui vertrok. Het was de week van thuiskomen. Het was de week van mijn vrienden en familie weer zien. Het waren de weken van wennen aan de kou en… geen telefoon hebben! Even flink onbereikbaar zijn: ergens heel lekker, maar soms toch wel wat onhandig. Daardoor een Polaroid Wall die een stuk later wordt gepubliceerd dan verwacht, maar hey… Ik ben er weer! Kijk hier mee naar de afgelopen weken – in een notendop – en in polaroids:

Polaroid Wall 6-30

Genieten van de laatste zonsondergang in onze mooie ’tuin’ (a.k.a. de zee) op Ko Phangan, Thailand.

Polaroid Wall 6-29

We bleven wel nog 2 dagen op Ko Phangan, maar verbleven aan de andere kant van het eiland in The Sanctuary. Hier sliepen we in dit mooie hutje middenin de jungle. Hier vierden m’n vriend en ik ons 2-jarig samenzijn!

Polaroid Wall 6-23

Ook kregen we er een heerlijke massage. Mmmm, ik wil terug!

Polaroid Wall 6-16

Vervolgens pakten we de boot van Ko Phangan naar Ko Samui!

Polaroid Wall 6-31

Hier hing ik even de “hippie in heels” uit in een poepie-de-luxe hotel. We hadden zelfs een bubbelbad – buiten! Wauwie!

Polaroid Wall 6-02

Deze week was bedoeld om compleet tot rust te komen. En daar horen cocktails bij! Yummy!

Polaroid Wall 6-03

En ook lekker lezen. Over dit fijne boekje schreef ik trouwens ook een review.

Polaroid Wall 6-26

Eenmaal daar kon m’n vriendje op water lopen 😉

Polaroid Wall 6-07

En na een kort weekje op Ko Samui was het toch echt tijd om richting huis te gaan. We wilden echt helemaaaaaal niet weggaan!

Polaroid Wall 6-18

Maar eerst richting Bangkok. Doei mooie tropische eilandjes!

Polaroid Wall 6-27

Vlak voordat we de nachttrein pakten kon ik nog even werken op het station in Surat Thani. Ik had een deadline en er was zelfs Wi-Fi op het station – zo fijn!

Polaroid Wall 6-06

De nachttrein was een avontuur, maar we hebben eigenlijk best goed geslapen! Het was in ieder geval stukken beter dan de nachtbus 🙂

Polaroid Wall 6-19

Home Sweet Home! Ik werd verrast door m’n moeder, m’n vader, m’n zus en m’n broer die op me stonden te wachten op Schiphol. ZO LIEF!

Polaroid Wall 6-10

Dat allereerste ontbijt thuis. Helemaal naar eigen smaak. Met je eigen servies. Daar kon ik enorm van genieten! Het inspireerde me om een artikel te maken over de dingen die ik zo fijn vind aan het thuiskomen in Nederland.

Polaroid Wall 6-11

De eerste dagen hadden we vooral enorm veel afspraakjes met vrienden en familie…

Polaroid Wall 6-14

En verjaardagen! Deze heerlijke taart – gemaakt met Tony Chocolonely – was gemaakt door Miljuschka van de blog foodmyfavoritedish.com. Ik denk dat het recept binnenkort wel op haar blog komt te staan!

Polaroid Wall 6-28

Eenmaal thuis werd ik verrast door een nieuwe slowjuicer van slowjuice.nl. Wauw, wat een cadeau!! Dit was m’n eerste zelfgemaakte juice, ever! De klassieker met wortel, appel en gember. Super lekker! Daar zal ik de komende tijd nog veel gebruik van maken 🙂

Polaroid Wall 6-32

Ook had ik deze mooie landkaart ontvangen van posters.nl. Én een prachtige poster van een foto van mijn tijd in Thailand (deze!) van webprint.nl! Die heeft nog geen plekje gekregen, maar aangezien ik mijn slaapkamer heel graag een make-over wil geven, komt die waarschijnlijk daar te hangen.

Polaroid Wall 6-24

Na een paar dagen verlangde ik alweer naar de warmte van Thailand. Ik deed m’n wasjes en ordende m’n souvenirs. Daar maakte ik deze shoplog van!

Polaroid Wall 6-21

Over het algemeen had ik het vooral heel erg koud en moest ik vreselijk wennen aan het temperatuurverschil… Wat was en ben ik blij met deze nieuwe, warme winterjas! En het is een verantwoord merk 🙂 Zo fijn om iets te dragen zonder schuldgevoel.

Polaroid Wall 6-01

Afgelopen vrijdag had ik eindelijk weer een mobieltje en dat betekende dat het tijd was voor eenn…. SELFIEEE!

Polaroid Wall 6-05

Afgelopen vrijdag was het “papadag”: gezellig op stap met m’n lieve vader. We gingen lunchen bij De Plantage in Amsterdam. Wauw, wat was dit een heerlijk broodje!

Polaroid Wall 6-13

Polaroid Wall 6-09

Ook liepen we even langs de boekenmarkt op het Spui. Deze boekenmarkt is al enorm lang in Amsterdam te vinden (op de vrijdagmiddag). Er heerst een heel fijn sfeertje, dus ga er zeker eens langs als je gek bent op boeken of mooie posters.

Polaroid Wall 6-25

We gingen o.a. naar Huis Marseille voor de tentoonstelling van Cor Jaring. Cor Jaring is een Amsterdamse stadsfotograaf die o.a. de hippies goed in beeld heeft gebracht. Zo trok hij geregeld op met de Provo’s. Er is nu ook een tentoonstelling van zijn werk in het Stadsarchief te zien, waar ik ook nog graag heen wil!

Polaroid Wall 6-17

We scoorden daarna een fles wijn, een zak chips en deze kunstzinnige paaseitjes bij STACH – een van de lekkerste en leukste delizaken van Amsterdam. Love it!

Polaroid Wall 6-08

En we gingen lekker uit eten bij Campo de Fiori’. Deze tip had ik gelezen op de blog van Anne van Yourlittleblackbook.me. Toevallig liet ze mij die avond weten dat ze ging eten bij Incanto, op aanraden van mij! Hoe leuk dat je elkaar op die manier als bloggers helpt?

Polaroid Wall 6-04

Dit vind ik gewoon echt leuk. Kocht je vroeger nog ‘standaard’ water, is er nu bijvoorbeeld water met gember te koop. Hoe lekker!

Polaroid Wall 6-12

Afgelopen weekend ging ik naar Culy Festival. Het gevoel van Culy.nl online, maar dan offline! Heel geslaagd en een prachtige locatie. En deze schommels!! Schommels en foto’s = altijd een succes.

Polaroid Wall 6-22

Ook ging ik naar DGTL! Op beide festivals ben ik begonnen met een nieuwe rubriek voor op deze site. Houd de site in de gaten voor een flinke dosis Nederlandse festivalinspiratie 🙂

Polaroid Wall 6-15

Het festivalseizoen en de festival feeling op deze website is daarmee officieel begonnen 🙂

Polaroid Wall 6-20

En nu is het Pasen! Vrolijk Pasen allemaal :)! M’n moeder stuurde me deze foto op vanuit ons ouderlijk huis. Ik vind het zo schattig dat ze onze kinderknutsels nog heeft. Kan je raden welke ik heb gemaakt? 😉

Bekijk de vorige Polaroid Walls hier!

Liefs, Marte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.