DAGBOEK

Polaroid Wall #7

Mijn leven in polaroids. Een klein kijkje in mijn leven, met korte zinnen en pakkende beelden. Dat zie je in mijn Polaroid Wall.

IMG_5280

Waar ik twee weken geleden nog enorm moest wennen aan Nederland, ben ik inmiddels weer helemaal geaard. De zon schijnt, de lente is begonnen, de vogels fluiten, het is eerder licht: ik ben weer helemaal gelukkig. Ik heb het enorm druk, maar op een goede manier! Het goed super goed met Moderne Hippies, ik heb veel interviews en persevents en heb veel inspiratie voor allerlei verschillende artikelen. Er kwam een nieuw logo en ik maakte bekend dat ik blog workshops ga geven. Spannend! Tussendoor probeerde ik m’n rust te vinden terwijl ik begon aan de Rewild Your Life Challenge. Kijk mee naar mijn afgelopen 2 weken in polaroids:

IMG_5197

Dit kwam ik tegen in de stad. Als er een partij zou zijn die zo heet, ben ik voor 😉

IMG_5198

 Ik heb op Tweede Paasdag geholpen met de tuin ophogen van opa en oma 🙂 Hier was ik gezellig met ze aan het shoppen in één van m’n lievelingswinkels: de Intratuin!

IMG_5265

Ik besloot mee te doen aan de Rewild Your Life Challenge! Iedere dag 30 minuten buiten, in de natuur, met een opdrachtje. Dit was opdracht nummer 1.

IMG_5268

IMG_5277

Die dag had ik een persevent van Lavinia Good Food in het Foam Café. De Groene Meisjes maakte er een leuke vlog van en Lisa Goes Vegan schreef er een tof report over.

IMG_5285

Ik ging op een doordeweekse dag met m’n vriendinnetjes naar het strand, daar voerden we opdracht #3 uit. Door de Rewild Your Life Challenge ben ik in een week tijd al zo veel meer buiten geweest dan normaal! Ondanks de relatieve kou is het heerlijk! Ik merk het nu al.

IMG_5196

Ik kreeg deze coole “antieke” landkaart cadeau van Posters.nl. Hij hangt nu in m’n woonkamer!

IMG_5269

Ook ontving ik deze poster van Webprint.nl. Heel cool; het is één van de mooiste foto’s van m’n verblijf in Thailand. Hij heeft alleen nog geen plekje in huis… Heb je een tip voor een goede plek?

IMG_5195

M’n zwager en schoonzus hebben een nieuw huis, dus ja: dan ga je een dagje verven. Iedereen kent dit soort dagen wel, toch?

IMG_5246

Upside: daardoor zie ik m’n nichtje van één wat meer! Hoe cool is het om één te zijn?

IMG_5266

De volgende dag was het tijd voor ontspanning en gingen we opdracht 5 van de Rewild Your Life Challenge samen uitvoeren!

IMG_5264

We namen de trein en stapten uit bij Haarlem; we zijn helemaal fan geworden van deze mooie stad.

IMG_5263

Dit soort dingen maakt Haarlem wat “dorpser” dan Amsterdam; iets wat ik heel erg leuk vind en erg mis in de grote boze stad Amsterdam 😉

IMG_5284

Eenmaal terug in Amsterdam-Oost zag ik dit bordje. Ik woon hier al heel lang en ik heb ‘m nog nooit gezien. Ik vind ‘m prachtig!

IMG_5262

Ik ontving deze pakketjes van yoni.care. Wist je dat er heel veel bizarre chemicaliën in “normale” tampons zitten? Ik dus niet.
Yoni biedt ons de toxic-vrije keuze. Binnenkort zal ik er uitgebreid over schrijven!

IMG_5275

Ook kreeg ik een leuk pakketje binnen van een super verantwoord en leuk merk. Houd de site in de gaten voor een fijne winactie!

IMG_5287

Ik werd geïnterviewd in Beter & Leuk; een heel leuk café in Amsterdam. Daar constateerde ik dan ook hoe een “fijn plekje” ik dit altijd vind. Daar maakte ik gelijk een artikel over, en ik heb gelijk alle fijne plekjes gebundeld waar de afgelopen 3,5 jaar over geschreven is.

IMG_5274

Iedere dag hield ik me bezig met de Rewild Your Life Challenge! Hier was ik lekker in de aarde aan het wroeten. Say hello to my true inner hippie.

IMG_5253

Zo zie ik er dus uit na een work-out.

IMG_5250

IMG_5249

De lente is officieel begonnen als ik lekker buiten kan zitten bij Brouwerij ’t IJ. Ik vind dit echt een énorm “fijn plekje“.

IMG_5251

Dit is Kim van de interieurblog New Stories. Omdat ze haar kersverse baby overal mee naartoe neemt vind ik haar een super stoere mama 🙂

IMG_5248

Vervolgens mocht ik hem z’n flesje geven. Lieef!

IMG_5244

IMG_5243

In de nieuwe REIN in de Wibautstraat werd ik geïnterviewd door de dames van Girls Love Eco. De nieuwe REIN lijkt in principe heel erg op de locatie op de Rijnstraat; hij is alleen een stuk groter en zit naast de Hogeschool van Amsterdam. Ideaal als je daar studeert dus! Ik nam er een smoothie met collageen; die wil ik nu eigenlijk wel iedere dag. (Vaarwel rimpels?!)

IMG_5276

Sinds ik ben gestopt met de evenementen en dit echt mijn persoonlijke blog is geworden, wilde ik graag het logo van Moderne Hippies veranderen. Al een tijdje gebruik ik dit lettertype op de Facebookpagina van Moderne Hippies, maar nu staat ‘ie sinds een weekje ook frontaal op de website. Ik ben helemaal fan en het is he-le-maal Marte. Wat vinden jullie ervan?

IMG_5278

Nog meer nieuws en wat was het spannend, maar wat is het (nu al) leuk: ik ga blog workshops geven! Heb jij me al gemaild?

IMG_5289

Die dag leerde ik samen met 20 andere bloggers alles over Transformatieve Yoga en Yin Yoga.

IMG_5242

En we kregen een fijne goodiebag mee met onder andere deze heerlijkheden!

IMG_5241

Dit pareltje heb ik gekocht in een geweldig nieuw winkeltje in Amsterdam. Deze week verklap ik waar je heen MOET, want dit is echt een HEEL FIJN PLEKJE!

IMG_5240

Ik ben heel erg fan van de homemade granola van Lavinia Good Food. Je scoort ‘m bij hun café in de Kerkstraat in Amsterdam.

IMG_5247

En ik at dit weekend bij Mangiare in Rotterdam. Aanrader! Kijk nou, wat een plaatje.

IMG_5245

Deze zonnige dagen vragen om een zonnebril EN een brillenkoordje van Gula Vision, waar je gelijk een goed doel mee steunt. Ik ben helemaal fan!

IMG_5223

Dit weekend waren we weer aan het klussen en zagen we ons nichtje dus weer 🙂 Jeeej! Haha!

IMG_5224

Fantastisch & lief cadeau: deze glas-in-lood ramen hebben wij nu voor onze lelijke ramen gezet. Dat vind ik dus echt heel cool!

IMG_5221

Gisteren zat ik bij STEK op de Wibautstraat en zag ik dit mini-kruidentuintje. STEK is een leuk tentje en je kunt er heerlijk in de zon zitten!

IMG_5222

Malou van Kindness Therapy heeft me hier geïnterviewd. Kennen jullie haar al? Iedere dag doet ze iets liefs, iets leuks, iets “kind” – 365 dagen lang! En daar houdt ze ons van op de hoogte EN ze heeft sinds deze week een blog! Check ‘m hier. Super inspirerend 🙂

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo een wat persoonlijkere kant te zien van mijn website. Tot over 2 weken!

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op InstagramTwitter, Facebook en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.