DAGBOEK

Polaroid Wall #8

Mijn leven in polaroids. Een klein kijkje in mijn leven, met korte zinnen en pakkende beelden. Dat zie je in mijn Polaroid Wall.

Polaroid Wall 8-cover

Ik ruik de lente zo nu en dan en spot een prachtige bloesem langs de straat, maar écht lente kunnen we het nog niet noemen. Dus in plaats van dat ik lekker buiten ben, zit ik binnen en werk ik – hard! Zo ben ik bezig geweest met de Digital Nomads Blogger Workshop en heb ik de gehele website responsive gemaakt, waardoor je de website veel lekkerder kunt lezen op je iPad. Fijn! De afgelopen twee weken stonden ook in het teken van een persreis naar Luxemburg (jaja), en toch ook een beetje feest vieren op Koningsdag én Bevrijdingsdag. Kijk mee naar mijn afgelopen 2 weken in polaroids:

Polaroid Wall 8-6

Deze lippenbalsem van fra lippo lippie ontving ik nadat ik bij een persevent was geweest. Ik heb ‘m inmiddels een paar keer gebruikt en ik kan nu al zeggen dat ik fan ben! Ik gebruik normaal gesproken geen lippenstift, maar deze laat een zacht kleurtje achter, wat ik wel leuk vind! 100 % vegan & natuurlijk. Fijn!

Polaroid Wall 8-1

Na een volle werkdag ging ik samen met mijn vriendinnetje Jasmijn op een terrasje genieten van het zonnetje. We trakteerden onszelf op een ijsje van Het IJsboefje in Amsterdam Oost. Yummy!

Polaroid Wall 8-3

Ik bestelde deze bikini op Etsy! Een weekje later kwam hij binnen en man, wat ben ik er blij mee! Ik maakte er gelijk een artikeltje van (en een nieuwe rubriek is daarmee ook geboren).

Polaroid Wall 8-4

Yes, WordPress wordt ooit nog wel m’n beste vriend. De website is nu helemaal mobiel- én iPad- én een-heleboel-andere-apparaten-vriendelijk!

Polaroid Wall 8-5

Ik deelde deze kaartjes op m’n Instagram-account, die je kunt kopen bij het fantastische winkeltje Gathershop.

Polaroid Wall 8-9

Toen ik door het Vondelpark fietste, reden deze meiden voor me. Ze deden me heel erg denken aan mijn tijd op de middelbare school, toen ik iedere dag een klein uur heen-en-weer moest rijden. Met z’n drieën naast elkaar rijden, beppen, roddelen… Herkenbaar?

Polaroid Wall 8-7

Ik had een afspraak bij Wicked Grounds, waar ik mijn eerste blog workshop zal gaan houden! Binnenkort veel meer info daarover :)!

Polaroid Wall 8-10

Op de terugweg zag ik dit tafeltje op straat staan. Ik weet niet wat het is, maar in Amsterdam kan je écht de meest fantastische dingen op straat vinden. Hij staat nu op ons balkonnetje!

Polaroid Wall 8-8

Dit soort plaatjes passen al helemaal goed bij de lente. Een paar weken geleden heb ik zaadjes van kruiden in potjes gedaan en je ziet het zó snel groeien! Ik krijg er helemaal moeder-gevoelens van 😉

Polaroid Wall 8-11

Tijd voor serieuze dingen. Tijd om de wereld te verbeteren! Mocht je het gemist hebben: vorige week was het nationale #ikstapovervanbank-week. Daar deed ik aan mee. Lees maar.

Polaroid Wall 8-24

Het was Fashion Revolution Day! Ik liet mijn label zien, tagde het merk op social media en vroeg “#whomademyclothes?”. Ook vulde ik de Fashion Revolution Tag in! Heb jij van jezelf laten horen dit jaar?

Polaroid Wall 8-2

Ik vierde Fashion Revolution Day op de site met een samenwerking met een heel eerlijk kledingmerk: ARMEDANGELS! De winnaars hebben inmiddels een e-mailtje ontvangen. Gefeliciteerd!

Polaroid Wall 8-30

Vervolgens ging ik op persreis naar Luxemburg, jaja. Ik ging het aan, omdat het me wel leuk leek Luxemburg te laten zien. Ik “rijd er meestal (ook) gewoon doorheen”, net zoals de meesten van ons volgens mij, maar ik werd blij verrast. Hier houd ik trouwens een brandnetel vast – haha – waar we vervolgens mee gingen leren koken. Ik zal hier niet meer alle foto’s delen van de persreis, want ik maakte er twee fotodagboeken van: één van Luxemburg stad en één van “creatief” Ardennen.

Polaroid Wall 8-12

Na de persreis was het tijd voor nog meer vrolijkheid: Koningsdag!

Polaroid Wall 8-14

Ik liep samen met mijn vriend door Amsterdam Oost en Zuid. De vrijmarkt in Amsterdam is misschien het enige zeldzame moment dat tweedehands écht tweedehands is in Amsterdam. “20 cent, alsjeblieft!”

Polaroid Wall 8-16

Al lopend spotte ik deze boom. Ik houd van creativiteit op straat, zoals street art en wildbreien! Mag van mij nog wel veel meer te zien zijn 🙂

Polaroid Wall 8-18

We liepen ook door het Sarphatipark, waar we een toekomstvoorspeller zagen zitten. Volgens dit meisje wordt mijn toekomst één groot feest, want ze zag alleen maar kleuren en vlaggetjes. En dat allemaal voor 20 cent. Ik denk dat ze gelijk krijgt. 😉

Polaroid Wall 8-17

Nu heb ik al een vriendje en heb ik heel veel geluk in de liefde, maar ik kocht deze pillen toch maar… Omdat ik het idee zo ontzettend schattig en creatief vond.

Polaroid Wall 8-15

Eigenlijk deden we het heel rustig aan dit jaar. We hebben heerlijk van de zon genoten met een stel vrienden! Best wel uniek eigenlijk, want normaal gesproken houd ik wel van een feestje. Maar ik was aardig gesloopt van de persreis! Wat heb jij gedaan met Koningsdag?

Polaroid Wall 8-19

Helaas kan ik de geur van de lente niet in dit artikel zetten, maar enkele plaatjes wel… Ik kan zo intens genieten van de natuur in bloei!

Polaroid Wall 8-20

Ja, dat dus!

Polaroid Wall 8-21

Ik ontving deze natuurlijke deodorant van Joan Organics. Ready for testing!

Polaroid Wall 8-23

Naast alle gezelligheid en afspraken, werk ik 90 % van de tijd “gewoon” thuis. In de groeps-app met mijn vriendinnetjes delen we geregeld selfies. Waar de een gestrest op kantoor zit, zit de ander zonder make-up in de trui van haar vriendje te typen… Dat vind ik grappig! Verschil moet er zijn.

Polaroid Wall 8-22

Afgelopen weekend had ik allerlei familieverplichtingen. Tussendoor kwam ik dit prachtige veld met paardenbloemen tegen. Had ik al gezegd hoe gek ik ben op de lente? Nu de temperatuur nog!

Polaroid Wall 8-25

In De Bijenkorf kwam ik dit prachtige bed van Viktor & Rolf tegen. WAUW! Ik denk dat bloei, bloemen en planten de rode draad is van de afgelopen weken!

Polaroid Wall 8-27

Ik scoorde deze vintage Levi’s broek bij Kiloshop Waterlooplein. Hij is nog nooit gedragen, 40 jaar oud en heeft klassieke uitlopende pijpen. De eigenaar was helemaal blij dat de broek in goede handen terecht kwam. Ik ben er HELEMAAL gek op!

Polaroid Wall 8-29

Op Bevrijdingsdag vierde ik de vrijheid bij festival Het Amsterdams Verbond (met m’n nieuwe broek!!) en maakte ik weer foto’s voor de Festival Favorieten! (Maar wat is vrijheid eigenlijk?)

Polaroid Wall 8-28

Polaroid Wall 8-26

De leukste foto’s worden gemaakt als je het niet doorhebt… Als je de caption bij de foto trouwens niet begrijpt, moet je echt even dit artikel lezen.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo een wat persoonlijkere kant te zien van mij & mijn website! Tot snel!

Al mijn vorige Polaroid Walls kun je hier terugvinden.

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op InstagramTwitter, Facebook en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.