DAGBOEK

Polaroid Wall #9

Mijn leven in polaroids. Een klein kijkje in mijn leven, met korte zinnen en pakkende beelden. Dat zie je in mijn Polaroid Wall.

Polaroid 9-cover

Mei is altijd een (hele) drukke maand bij mij. Zo ging ik de afgelopen weken o.a. naar Amersfoort, was het Moederdag, ging ik naar Hotel New York, de Slow Food Markt en Wicked Jazz Sounds Festival én sliep ik in een vogelhuisje. Vooral heel veel gezellige dingen doen dus en heel veel mensen zien. Ja, dat vat de afgelopen weken eigenlijk wel samen. Kijk je met me mee?

Polaroid Wall 9-1

Ik ging langs bij de nieuwe Sissy-Boy in Den Haag, waar mijn zus filiaalmanager van is. Er zit achterin de winkel ook een leuk cafeetje, en die ziet er zo’n beetje uit als hierboven. Moooooi! Ga je binnenkort ook eens langs?

Polaroid Wall 9-2

Vervolgens was het tijd voor een weekendje Amersfoort. Ik heb er al een heel verslag over geschreven, maar hier deel ik nog enkele ‘backstage’ foto’s.

Polaroid Wall 9-3

Zo gingen we (tweedehands) shoppen…

Polaroid Wall 9-4

Deden we wensen…

Polaroid Wall 9-5

Polaroid Wall 9-6

Polaroid Wall 9-7

Werden we spontaan meegenomen in een knalrode eend, door de eigenaar van scheepshotel Vita Nova. Dat was fan-tas-tisch.

Polaroid Wall 9-9

Liepen we heel veel door de stad en maakte ik heel veel foto’s…

Polaroid Wall 9-16

Gingen we uit eten bij Hete Kolen…

Polaroid Wall 9-8

Ontdekten we het ‘nachtleven’ van Amersfoort…

Polaroid Wall 9-21

Polaroid Wall 9-22

En gingen we cultuur opsnuiven bij Museum Flehite.

Polaroid Wall 9-17

Polaroid Wall 9-14

Ik was na 48 uur echt een beetje verliefd geworden op de stad. Maar daarvoor verwijs ik je dus ook heel graag naar het gehele verslag 😉

Polaroid Wall 9-15

Het was Moederdag! Ik schreef een gedichtje aan mama en deelde enkele foto’s van haar uit de jaren ’70 (toen ze een ‘echte hippie’ was) en ik schreef samen met een paar andere dochters een ode aan onze moeders. De reacties waren overweldigend, zo leuk.

Polaroid Wall 9-19

Op Moederdag gingen we uit eten in Hotel New York in Rotterdam. De voorkant is nog mooier dan de achterkant (die je hier op de foto ziet), maar wat is dit toch een prachtig gebouw!

Polaroid Wall 9-18

Daar vierden we ook de verjaardag van m’n moeder, de verjaardag van m’n vader, het vertrek van m’n zus en zwager naar Amerika en de terugkomst van m’n broer uit Portugal. Jawel, drukke, reislustige familie. Of dacht je dat ik het van een vreemde had?

Polaroid Wall 9-23

Ik ging naar Wicked Jazz Sounds Festival in Noorderlicht, Amsterdam. En dat leverde dit mooie plaatje op. Wist je al dat deze kraan een hotel is?

Polaroid Wall 9-24

Ik ging er met een vriendinnetje van dansen heen – vroeger was zij mijn “locking-buddy” (dat is een dansstijl) – dus dat werd een goed dansfestijn. Ook koos ik er weer mijn Festival Favorieten.

Polaroid Wall 9-10

Ik kocht kokoswater bij Marqt van FruityLine en WOW, die is echt super goed en lekker!

Polaroid Wall 9-25

Daarna ging ik naar de Slow Food Markt in Nieuwerbrug, waar ik een aankondiging over had geschreven waarin ik foto’s van vorig jaar deelde. Wow, wat werd dat artikel goed ontvangen! Heel leuk om te zien, zeker omdat de locatie niet zo makkelijk te bereiken was. Ik was blij om te lezen dat er flink wat mensen naartoe zijn gegaan!

Polaroid Wall 9-32

Polaroid Wall 9-33

Polaroid Wall 9-34

Vervolgens mocht ik mijn vader verrassen met een, naar mijn idee, heel tof verjaardagscadeau: we sliepen op z’n verjaardag een nachtje in een vogelhuisje! M’n vader is een echte vogelaar, dus dat vond ik vooral enorm grappig. De volgende ochtend maakte ik een bloemenkransje en legde ik die tijdens het ontbijt op zijn hoofd. Zoals een ware hippie betaamd. Alle info over het verblijf in het vogelhuisje kun je hier teruglezen.

Polaroid Wall 9-29

Ik ging naar een symposium voor reisbloggers, waar collega Laura sprak over haar blog. Zoals jullie inmiddels misschien wel weten, ben ik heel erg fan van haar blog en hebben we ook veel dezelfde interesses (reizen! Zuid-Afrika! Free people! Amarula! Retro auto’s! Hippiestijl!). Daarom noemen we elkaar “sister from another mister” :).

Polaroid Wall 9-30

Van het toeristenbureau van Aruba kreeg ik deze heerlijke kokosnoot. Ik miste Thailand, instantly. Maar ik wil ook best naar Aruba, hoor.

Polaroid Wall 9-26

Vervolgens ging ik met de trein naar Maastricht voor een bruiloft. En toen dronk ik voor de eerste keer deze oatmeal smoothie. Wow, die is lekker! (Deel ik teveel lekkere drankjes?)

FYI: Sommige mensen denken dat ik alleen maar groente eet en smoothies drink. Hierna dronk ik wijn. Heel veel wijn.

Polaroid Wall 9-27

Van dit outfitje maakte ik m’n eerste OOTD – ever. Ik ben echt geen modeblogger, maar vind het wel steeds leuker meer te laten zien van mijn stijl en mijn kledingkast. M’n website wordt hierdoor ook steeds iets persoonlijker!

Polaroid Wall 9-28

Op de bruiloft werden we met een polaroidcamera op de foto gezet; vervolgens moesten we deze foto in een album plakken met een persoonlijke boodschap. Dat vond ik een heel leuk idee!

Polaroid Wall 9-12

Dit weekend heb ik, samen met enkele vrienden, heerlijk van de zon genoten in het Sarphatipark.

Polaroid Wall 9-31

Daar vind je momenteel een kunstwerk van Candy Chang. Dit vond ik wel grappig, omdat ik hier heel lang geleden over had geschreven. Ik ben heel erg fan van haar werk, omdat ze mensen laat dromen en mee laat doen in haar kunstwerken. Kijk maar.

Polaroid Wall 9-13

En gisteren werd m’n oma 89! Hier heeft ze haar achterkleindochter van bijna 1 vast. Hoe mooi? Dat is leven. In 1 foto :).

Volgende keer zal ik m’n Polaroid Wall weer wat sneller delen, met iets minder foto’s. Oepsie! Als je nog niet uitgekeken bent, vind je hier m’n vorige Polaroid Walls terug.

Liefs! Marte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.