DAGBOEK

Presentatie Hogeschool Tio // Over mezelf, moderne hippies, de blog & de events

Als je me volgt op Twitter of Instagram, had je kunnen zien dat ik gisteren voor de Hogeschool Tio een presentatie moest geven – over mezelf, oude en moderne hippies, deze website en de evenementen die ik organiseer namens deze site. Ik voelde me enorm vereerd dat ik was uitgenodigd als gastspreker en vond het erg leuk om te doen!

Presentatie hogeschool tio1
Eerstejaarsstudenten Hotel- en Eventmanagement moeten in deze week een hotel runnen – het Stay Okay Hotel in Bergen op Zoom – en hier allerlei dingen organiseren. Zo hadden ze dus ook gevraagd of ik daarheen kon komen om te presenteren over wat ik allemaal doe. Bij aankomst moest ik alleen wel hard lachen (ja, dit is m’n echte lach!) omdat de zaal vol zat met “oude” hippies. Er was me verteld dat ik moest presenteren aan eerstejaarsstudenten, waar waren die dan?
Presentatie hogeschool tio2
Het was wat chaotisch geregeld (ach ja, gelukkig zijn het eerstejaarsstudenten, ze mogen ook nog wat leren!). De beamer stond nog niet klaar op het moment dat ik moest beginnen, er was verteld dat ik met mijn MacBook kon presenteren en dat kon opeens toch niet, en er was geen WiFi met de laptop waar ik de presentatie wel mee kon geven. Stress, chaos & warmte… Poe poe!
Presentatie hogeschool tio3
Even omroepen dat de presentatie toch echt kon gaan beginnen. Alle ouderen (blijkbaar moeders en oma’s van de leerlingen) stonden op: “nee, nee… Hier hoef ik niet te zijn”. Haha, en bedankt 🙂
Presentatie hogeschool tio4
Laatste check of de presentatie het doet?
Presentatie hogeschool tio5
En go!
Presentatie hogeschool tio6
Ik vertelde o.a. over de website, hoe alles achter de schermen geregeld is en welke fijne bijkomstigheden er bij komen kijken.
Presentatie hogeschool tio7
Maar natuurlijk ook met een grote nadruk op de evenementen die ik organiseer namens de site.

Al met al was het leuk en ben ik, laten we het zo zeggen, weer een ervaring rijker. Gelukkig waren de studenten er heel blij mee en waren ze zowaar een beetje geïnspireerd. Een presentatie is in ieder geval gemaakt, en ik vind het erg leuk om m’n verhaal te mogen vertellen. Ben je benieuwd naar m’n presentatie? Dan kun je ‘m ook zelf bekijken op Prezi.

Lunch Yerseke Viskeete1
Na de presentatie ging ik met mijn vader (we gingen samen naar Bergen op Zoom en hij speelde de fotograaf) naar Yerseke. Een plaatje in Zeeland en zo ongeveer een kwartiertje rijden vanaf Bergen op Zoom. We aten bij de Viskêête – een ABSOLUTE aanrader. Überhaupt om eens naar Yerseke te gaan, en zeker om daar eens te gaan eten! Versere vis krijg je niet – het is van ontzettend goede kwaliteit en de omgeving is prachtig :).