MODE & BEAUTY

Moderne Hippies’ Next Top Model // Project Suitcase #2

Iets langer dan een week geleden, hebben jullie kunnen lezen dat Jasmijn en ik waren gevraagd om model te staan voor een nieuwe vintage webshop: Project Suitcase (lees dat verslag hier). Bij Project Suitcase staat ‘1st class, 2nd hand’ centraal: geen troep of achterstallige oude T-shirts, maar classy vintage items die Nanda, de eigenares van de webshop, eigenhandig van over heel de wereld verzameld heeft. Hierbij vertelde ze dat ze zich voornamelijk gaat focussen op jassen, colberts, blazers, blousjes, tops en accesoires, zoals riemen en tasjes.

Vorige week was de fotoshoot van de webshop, waarvan we jullie hebben beloofd een verslag van te geven. Bij deze!

Een kleine preview van de collectie!
Smile! De fotograaf van de dag: Boi Reuter.
Gestyled worden door Nanda. (Foto: Boi Reuter).
Even een break; lekker aan de lunch!
En weer snel aan het werk!

En dan stond Anique alweer klaar met het volgende item.
Joepie! Met een drankje in m’n handen kon ik genieten van de afronding van de dag. Nog even een keer spieken in de collectie!

www.projectsuitcase.nl zal aanstaande zaterdag 26 mei officieel gelanceerd worden in de Walls Gallery (Prinsengracht 737, Amsterdam), van 16.00 – 20.00 u, waar ook een exclusieve presale zal zijn. De eerste foto’s van afgelopen donderdag zullen dan dus ook vanaf zaterdag te zien zijn! Wij zijn er natuurlijk ook bij! Voel je welkom ook te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.