MODE & BEAUTY

Moderne Hippies’ Next Top Model // Project Suitcase #1

Het is een tijdje geleden dat een vriendinnetje van van ons vroeg: “zouden jullie model willen staan voor een vintage webshop?”. “Strike a pose!”, dachten we gelijk! Goed, niet echt. Afgezien van wat promotiewerk hebben wij het modellenleven helaas moeten afslaan. Of, laten we eerlijk zijn, het modellenleven heeft ons afgeslagen. Maar natúúrlijk doen we dat. Alleen maar leuk, toch?

Het bleek te gaan op Project Suitcase, waarvan de website op 26 mei a.s. gelanceerd wordt. Om het idee van Project Suitcase en de fotoshoot te bespreken, hadden we vorige week een een overleg met Nanda. Met de slogan ‘1st class, 2nd hand’ snap je al snel waar het om gaat: geen troep of achterstallige oude T-shirts, maar classy vintage items die Nanda, de eigenares van de webshop, eigenhandig van over heel de wereld verzameld heeft. Hierbij vertelde ze dat ze zich voornamelijk gaat focussen op jassen, colberts, blazers, blousjes, tops en accesoires, zoals riemen en tasjes. Met een volle ‘suitcase’ gaat ze vervolgens weer terug naar Amsterdam, waarna ze een unieke selectie aanbiedt. Ze heeft dus al een enórme berg kleding klaarliggen voor de fotoshoot, die de komende maanden één voor één op de website te zien zullen zijn.

Vanaf 26 mei dus online: www.projectsuitcase.nl, maar voorlopig kan je ze in de gaten houden op de Facebook pagina. In de tussentijd zullen wij verslag doen van onze ‘ervaring’ als model-zijn, en gaan we natuurlijk ook helpen bij de lancering en exclusieve presale in de Walls Gallery in Amsterdam op 26 mei.

Tot die tijd: iemand nog goede ‘modeltips’ voor ons? 😉

Door: Marte & Jasmijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.