DAGBOEK

Report: Bloggers on Board Event

Bloggers on Board Report01

Vorige week had ik het Bloggers on Board: duurzaam event van Miss Publicity en WE PR, waar ik exclusief met een aantal andere bloggers op de boot door de Amsterdamse grachten ging.

Nu vind ik het met Moderne Hippies wel lastig om op persevents af te gaan: hoe vaak heb ik het wel niet meegemaakt dat ik door een PR-bureau of bedrijf was uitgenodigd en dat ik na 5 minuten dacht:

wat doe ik hier?!

Heel vaak betreft het namelijk PR-bureaus/merken waar ik helemaal niets mee/aan heb en sta ik te midden van beauty en/of fashion bloggers die totaal, ehm, andere onderwerpen interessant vinden. En zolang ik er zelf niet achtersta, zal ik het ook niet met jullie delen. Inmiddels heb ik daarom te vaak evenementen bijgewoond waarbij ik dus uren, middagen of hele dagen heb “weggegooid”. En daarom denk ik tegenwoordig wel twee keer na of ik naar een persevent ga of niet.

Maar goed: de woorden boottocht, Amsterdamse grachten, duurzaam en lunch maakten me voor dit event wel heel nieuwsgierig. Dus ik besloot maar weer eens ‘ja’ te zeggen en gewoon te gaan. Eigenlijk geen idee hebbende wat ik er kon verwachten. Kijk mee naar enkele foto’s om te zien hoe het vorige week was:

Bloggers on Board Report03
Bij aankomst bleek ik de laatste te zijn. Ik had geen idee wie ik er zou tegenkomen, maar het zag er veelbelovend uit! Tegen de verwachtingen in scheen de zon, dus dat was TOP.
We werden door de dames van Miss Publicity en WE PR welkom geheten.
We werden door de dames van Miss Publicity en WE PR welkom geheten.
Bloggers on Board Report17
Eenmaal aangekomen bleek ik naast Judith en Lisette te zitten. Judith is van de super leuke website VeggieProof (midden) en onlangs had ik toevallig over de mail contact gehad met Lisette (linksachter). Hierin zei ik al tegen haar: “Ik vind ALLES leuk wat jij doet!”. Zij is namelijk van de website Veggie in Pumps, ze heeft onlangs het boek Plant Power uitgebracht en is de co-oprichter van The Dutch Weed Burger. Je snapt het: what’s not to like? Ook heb ik gezellig zitten kletsen met Eva a.k.a. Miss Natural en Marijke van Project Natural Beauty (natuurlijke cosmetica, yeah!). Stuk voor stuk meiden waarvan ik het super vond om ze persoonlijk te zien en te spreken. Wat een inspiratie!
Bloggers on Board Report07
De catering werd verzorgd door Casafood, waardoor we o.a. fritatta, macarons en wraps konden nuttigen. Er waren wel flink wat meiden die vegan, vega of (met name): gezond eten, en daar was misschien niet he-le-maal goed over nagedacht. Evengoed nam ik hier en daar een klein hapje, en dat wat ik at was heerlijk.

Bloggers on Board Report14

Bloggers on Board Report08

Bloggers on Board Report11
Maar, er was speciaal voor ons ook een heerlijke superfoodbrood gemaakt met allerlei superfoods erop en erin. Het recept daarvan vind je hier. Check ook een goed basisrecept voor bananenbrood op onze eigen site.
Bloggers on Board Report10
Het recept daarvan vind je hier. Check ook een goed basisrecept voor bananenbrood op onze eigen site.
Bloggers on Board Report12
Aanleiding hiervan was, omdat we geïntroduceerd werden met de superfoods van NutriBoost, een superfood groothandel en producent van biologische producten.
Bloggers on Board Report05
Ook nam ik een paar hapjes van de nieuwe smaak Greek Style van fairtrade merk Ben & Jerry’s. (Maar niet teveel, want ik ben eerlijk gezegd op een goede gezonde-sporty tour).
Bloggers on Board Report16
Ook nam ik een hapje van de nieuwe Swiss repen. Ik ben persoonlijk geen fan van munt of sinaasappelsmaken door chocola, maar… Swiss is wel een fairtrade merk. Toch weer leuk om kennis mee te maken.
Bloggers on Board Report13
Swiss is wel een fairtrade merk. Toch weer leuk om kennis mee te maken. Samen met Fairtrade gecertificeerde partner Kuapa Kokoo in Ghana zet Swiss zich in voor herbebossingsprojecten en betere leefomstandigheden voor de cacaoboeren en hun families. I like! Je kunt de Swiss repen “gewoon” vinden bij de Albert Heijn.
Bloggers on Board Report09
Ook kregen we de producten van Earth Line te zien. Earth Line komt uit Nederland en is een biologische en natuurlijke huidslijn. Het rook enorm lekker en ik ben er dan ook erg benieuwd naar geworden.
Bloggers on Board Report02
Via de Facebookpagina van Miss Publicity kwam ik deze foto van mezelf met Judith van VeggieProof tegen. Life of a blogger, in a nutshell ;)! Hilarisch 😀
Bloggers on Board Report15
Soms vergat ik gewoon dat ik op een boot zat – ik was zoveel aan het kletsen en zoveel aan het proeven, dat ik opeens dit mooie plaatje zag en wel even een foto moest maken. Ik houd van mijn stad!

Al met al een leuke kennismaking: vooral met de inspirerende meiden op de boot. De boottocht was veel en veel te kort. Ik vond alle meiden op de boot leuk en wilden ze maar wat graag spreken of ze wat beter te leren kennen. We hebben namelijk, denk ik, allemaal een doel: de wereld een klein beetje mooier maken. Check dus zeker ook hun websites:

Miss Publicity & WE PR: dank voor deze leuke middag! Het was een super leuk en origineel persevent.

Liefs, Marte

Je kunt me volgen op Instagram (@mh_marte), Twitter (@modernehippies) en Facebook (/martevanliere).