DAGBOEK

Report // VIVA400 Awards: in de top 5!!

Ik heb een heftig feestweekend in Hamburg met m’n beste vriendinnetjes achter de rug en m’n gezonde levensstijl kan alcohol en rook niet meer zo goed verdragen als vroeger (tijd voor een detox!). Dit was de reden waarom ik gisteren halfziek vanuit bed lag te werken. Om 16.00 uur kwam de ernstige twijfel naar voren: zal ik nog wel naar de VIVA400 Awards gaan?

Ik vond dat ik het niet kon maken – vooral tegenover mezelf – om niet te gaan. En dus stapte ik onder de douche, deed een city chic outfitje aan (de dresscode) en ging met snotneus op stap. Hè, ZO lekker, hoe sexy je je op dat soort momenten kan voelen!

De avond begon met een foto. Waarom de jongen erbij stond, geen idee. Maar hij was wel lief.

VIVA400 2014 entree

Vervolgens was het tijd voor het kippenhok, het eten en de uitreikingen. De awards vonden plaats in The College Hotel in Amsterdam; de 400 vrouwen pasten er maar net in!

VIVA400 Beau
De uitreikingen werden gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Geweldige kerel, vind ik!

Ik kwam er toch nog opvallend veel meiden tegen die ik ken, waardoor het niet zo’n ongemakkelijke netwerkborrel werd als verwacht. Ik heb o.a. super gezellig gekletst met Ronja van Riverstones, Merel en Jamie van De Groene Meisjes, Milou en Charlotte van OURGROUND, Anne van Yourlittleblackbook, Sella Molenaar en Sivan van Afriek.

VIVA400 Awards collage

Als laatste was de rubriek “Online” aan de beurt. En wat bleek? Ik stond niet op nummer 1 maar stond wel in de top 5! Ik zag m’n gezicht groots verschijnen op het beeld en was ronduit verbaasd. WAUW! Wat super cool!!

In de Top 5 van de VIVA400 Awards! Woehoeeee! Dank JULLIE wel! ❤️❤️❤️ #viva400 #viva400awards #online #dankbaar

A video posted by Marte // Moderne Hippies (@mh_marte) on Nov 11, 2014 at 12:54am PST

Extra trots ben ik, omdat De Groene Meisjes ook in de Top 5 in de rubriek “Eco” stonden. Echt super!!

Met een flinke energyboost en een enorme goodiebag ging ik naar huis.

VIVA400 Goodiebag
De goodiebag. Ruimschoots gevuld! Wauwie!

Thuis sloeg ik de VIVA open en zag ik mezelf daar nogmaals staan. Gewoon naast Mascha, welja!

Viva400 Magazine

Simpelwel heel cool dus!

Énorm bedankt voor jullie support en jullie stemmen!! Ik ben er echt heel erg dankbaar voor. De website bestaat inmiddels bijna 3 jaar (zaterdag precies) en in combinatie met dit soort dingen kan ik er echt lichtelijk melodramatisch van worden. Maar laten we dat artikel voor zaterdag bewaren!

Dank je wel!

Veel liefs!
Marte

PS Ik kan NOG een stem gebruiken en wel voor de #GenerationGlamour Awards! Je kunt hier op me stemmen!

PS 2 Overigens staat er vanaf vandaag een interview met mij en De Groene Meisjes op Marketingfacts. Ook leuk om even te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.