ETEN

Review // Beebox

Beebox

Enkele weken geleden hebben jullie mijn review van De Krat voorbij zien komen. Naast De Krat zijn er ook andere foodservices die gezond en lokaal eten van de boer bij je thuis brengen. Bijvoorbeeld Streekbox, Landmarkt, en zo ook de Beebox. Een paar weken geleden ontving ik de Koksbox van de Beebox, een aanrader als je van speciaal en uitgebreid koken houdt!

De inhoud van de Beebox verschilt per week, je kunt net als bij De Krat kiezen voor diverse abonnementen, van deli tot groente en fruit of koolhydraatarm. Vooral die twee laatste opties vind ik een pluspunt; ideaal voor vegans en/of mensen die niet goed tegen zuivel/tarwe kunnen. Ook kun je op de website van de Beebox doorklikken naar de boeren waar de ingrediënten vandaan komen. Zo zie je precies waar de boerderij zich bevindt en kun je meer te weten komen over het verhaal achter het product.

Kijk voor de verschillende abonnementen en bijbehorende prijzen op de website van Beebox.

In de koksbox die ik ontving zaten smaakvolle (en fotogenieke) ingrediënten zoals wilde wortels, appels, nieuwe aardappeltjes en lekkere verse eitjes.

Beebox

De wilde wortels verwerkte ik in een heerlijk (raw+vegan) recept voor Ekoplaza; zeewierspaghetti met pestosaus. De appels smaakten heerlijk in mijn juices en met de champignons, prei en eitjes heb ik een heerlijke omelet als ontbijt gemaakt. De gerookte forel smaakte fantastisch in een salade met rauwe venkel en grapefruit.

Beebox

Beebox

Actiecode voor Moderne Hippies
Nieuwsgierig geworden naar de Beebox? Speciaal voor jullie heeft Beebox een actiecode beschikbaar gesteld. Als je nu een abonnement afsluit en code ‘Modernehippies’ in het actiecodeveld invoert, dan ontvang je bij je eerste levering gratis een appeltaartset :).

Volg Beebox op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuws, recepten en aanbiedingen.