ETEN

Review // De Buurtboer

De Buurtboer IN10 Review Rosalie Ruardy

Eerder schreef ik al eens enthousiaste reviews over diensten die gezond, lokaal en vaak biologisch eten tot aan je deur brengen, zoals De Krat en de Beebox. Hiermee kook je heerlijke maaltijden met de bijgevoegde recepten. De Buurtboer is net zoiets, maar dan voor de lunch op je werk. Ideaal naar mijn mening – je hoeft er niets voor te doen (scheelt tijd) en je krijgt de lekkerste producten uit de streek geleverd.

Vers, lokaal, ambachtelijk
Enkele weken geleden kregen we op mijn werk (bij IN10) de lunch van De Buurtboer geleverd. Deze was bedoeld voor zo’n 16 man, en bestond uit het volgende

  • 4 hele broden (van Jordy’s)
  • Genoeg ingrediënten voor 2 salades (waaronder vers gegrilde courgette)
  • 2 pakken biologische melk
  • 2 pakken sap (appel en biet)
  • 4 soorten vleeswaren
  • 2 verse spreads (waaronder heerlijke eiersalade)
  • 3 soorten kazen
  • boter en jam

Allemaal even lekker en we hebben er echt van genoten. Het brood is goddelijk, de verse spreads waren niet aan te slepen en de biologische kipfilet was de beste die ik ooit proefde. Wel werken er bij ons voornamelijk hongerige mannen, dus we waren blij dat we nog wat extra beleg en sap in de koelkast hadden staan. Het was – voor ons – een beetje te weinig.

De Buurtboer

Vanaf 3 euro per dag
Op dit moment leggen we op werk 2,50 euro per dag in voor onbeperkt lunch, fruit, koffie, thee, fris.. Hiervoor krijgen we een hele berg eten van de Albert Heijn. Iedereen is dan ook gewend aan grote porties. Wil je elke dag lunch ontvangen van De Buurtboer, dan kan dat vanaf 3 euro per dag (excl. btw en bezorgkosten). Dit is misschien wel iets minder dan je gewend bent, maar als ik het voor het zeggen had op werk dan zou ik hiervoor gaan. Dan maar een bammetje minder en iets meer verse sla of soep. Je krijgt dan namelijk wel ingrediënten op je bord die 100% eerlijk, lokaal, ambachtelijk en vaak biologisch zijn.

Meer weten? Check de site. Je kunt ook een proefweek aanvragen!

De Buurtboer Review

// Volg Rosalie op Instagram, Twitter en Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.