Disclaimer reviews

Op ModerneHippies.nl verschijnen regelmatig reviews (artikelen waarin we producten testen en een van ons zijn of haar mening erover geeft). We vinden het belangrijk om eerlijk te zijn en daarom geven we ook altijd onze eerlijke mening over de producten/diensten waar we over schrijven. Veel kopen we zelf, maar we krijgen ook producten opgestuurd van merken en webshops of worden bijvoorbeeld uitgenodigd voor etentjes, persreizen of andere ervaringen. Als bedrijven producten naar ons opsturen of ons uitnodigen, betekent dit niet meteen dat we er een review over schrijven. Wanneer we besluiten een product of dienst wel te reviewen, zijn we net zo eerlijk als wanneer we een product of dienst zelf kopenWe garanderen nooit positieve reviews.
De meeste reviews zullen grotendeels positief zijn, omdat merken of bedrijven afkraken niet onze favoriete bezigheid is. Dan schrijven we er gewoon niet over.

Onze bezoekers, jullie, zijn voor ons het belangrijkste en daarom zijn we te allen tijde eerlijk over de producten en diensten.