Review: KRNWTR RVS Drinkfles

Helemaal aan het begin van het jaar had ik enkele voornemens. Eén daarvan was dat ik me niet wilde laten opjagen door mijn collega-bloggers, die in dezelfde week als ik een pakketje binnenkregen en binnen dezelfde week een review online hadden gezet. No offence, maar ik kan dat gewoon niet. Blijkbaar ben ik iemand die soms langzaam haar mening vormt, met name als het gaat om producten die ook lang mee zouden moeten gaan. Zoals cosmetische producten of… een drinkfles.

KRNWTR RVS Drinkfles Review 1

Een paar maanden geleden kreeg ik namelijk deze robuuste KRNWTR RVS drinkfles cadeau. Ik vind KRNWTR een ontzettend mooi merk (alleen al zo’n karaf op tafel is een cadeautje, vind ik), dus ik werd intens blij van de look die deze drinkfles heeft, maar meer dan dat kon ik er nog niet over zeggen. Ik omarmde ‘m wel graag, want ik heb inmiddels al twee andere drinkflessen gehad die minder goed bleken te zijn dan ik had verwacht. (Denk met name aan: stank en schimmel in de fles.) En het hele doel van zo’n fles is natuurlijk wel dat je er héél lang mee kunt doen om in totaal minder (plastic) flessen te kopen.

Dus: we zijn dan nu misschien wel enkele maanden later, maar ik heb m’n mening klaar: ik ben fan!

KRNWTR RVS Drinkfles Review 5

Deze arme KRNWTR fles heeft zelfs de complete reis in Thailand en de stinkende hitte van Bangkok overleefd, zonder dat ik ‘m een degelijke wasbeurt kon geven, en ja: toen stonk de fles na 7 weken toch ook. Maar na een goede vaatwasbeurt in Nederland was ‘ie weer spic & span. Dat was voor mij hét teken dat dit een blijvertje is. Hij stinkt namelijk echt niet! En hij schimmelt helemaal nergens. Geen wonder dat je levenslange garantie krijgt bij aankoop.

KRNWTR RVS Drinkfles Review 3

De drinkfles heeft twee verschillende doppen: een sportdop en een normale dop. Het enige waar ik aan moest wennen, was het drinken met de sportdop. Hij maakt een gek geluidje en je moet flink zuigen om er water uit te krijgen. (Dat klinkt gek, maar je snapt wat ik bedoel.) Je kunt namelijk niet in de fles knijpen, zoals je gewend bent bij een drinkfles, omdat de fles compleet gemaakt is van RVS. Maar precies dat zorgt ervoor dat er geen smaak en geur wordt opgenomen, en daarom werkt de gehele fles zo goed. Dus dat moeten we maar voor lief nemen.

Verder is het logo een beetje beschadigd door de flinke reizen die hij nu (al) heeft meegemaakt. Maar daar gaat ‘ie ook weer van “leven” en dat vind ik altijd wel leuk. Hij wordt er iets minder strak en robuust van.

KRNWTR RVS Drinkfles Review 4

KRNWTR RVS Drinkfles Review 2

Je koopt een fles voor € 22,95- in de shop van KRNWTR, waarvan 5 % naar de Plastic Soup Foundation gaat. Wat mij betreft is deze KRNWTR drinkfles 100 % goedgekeurd als duurzaam en stijlvol alternatief voor de vele plastic waterflesjes.

Q: Wat vind jij van de KRNWTR RVS drinkfles? Zou je er één kopen?

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op InstagramTwitter, Facebook en Bloglovin’

review

12 reacties

Tessa -

Ken je de RVS flessen van TapnGo ook?
Erg leuke flessen in verschillende formaten en designs. Zeker de moeite waard om naar te kijken. Zie http://www.tapngo.nl

Vanessa -

Klinkt goed! Ik heb nu een dopper maar daar blijft zelfs nadat ie in de vaatwasser is geweest een muffe geur in hangen..
Ben benieuwd of je een ook een goede tip hebt voor een betaalbare thermo(s)mok die niet lekt in je tas!!..Daar ben ik al heel lang naar op zoek..nog steeds niet de juiste gevonden!

Marte -

Mm… Die gebruik ik eigenlijk (nog) niet. Maar zodra ik er ooit een heb getest, zal ik het zeker delen!
Ik heb dus precies hetzelfde met de Dopper, helaas. Ik vind het zo’n tof merk! Alleen hij is van binnen ook helemaal gaan schimmelen. Ik vind het heel onfris om daar nu uit te drinken…

Paula -

Ik heb een Contigo Morgan. Lekt niet en handige sluiting voor in de auto. Contigo heeft ook andere ebeel modellen en verschillende kleuren.

Ilse -

Hij is fijn! Ik heb hem ook.

Dorien -

Hoi, ik volg je blog nog niet zo lang dus ik weet niet of je al over andere waterflessen hebt geschreven, maar ik ben benieuwd welke andere twee waterflessen je al hebt gehad? Ik heb zelf namelijk een Dopper en daar ben ik erg tevreden over!

Marte -

Hi Dorien!

Ik heb de Dopper en Bobble gehad. De Dopper ging na verloop van tijd erg schimmelen aan de binnenkant en heeft een bepaalde muffe geur die ik er moeilijk uitkreeg. Ondanks dat ik het ontwerp van de Dopper ook heel mooi vind, trouwens. De Bobble ben ik helaas kwijtgeraakt, maar was ik over het algemeen ook enthousiast over.
Over het algemeen ben ik sowieso enthousiast over alle drinkflessen die daarmee het gebruik van plastic flesjes verminderen, maar het liefst is het natuurlijk een drinkfles die extra lang meegaat :)

Ieke -

Ja!! Je hebt me overtuigd, ik ga er ook een kopen :)
En stel dat hij perongeluk ondersteboven rolt in je tas, kan hij dan gaan lekken? Dat heb ik tot nu toe met al m’n drinkflessen gehad.

Marte -

Oh, wat suf, dat ben ik helemaal vergeten erbij te zetten. Dat vond ik echt een wonder: het kwam geregeld voor dat ik de sportdop vergat dicht te doen. Toch lekte hij dan niet! Juist omdat je dus zo moet zuigen 😉 Dat is dus super!

Iep -

Klinkt goed! En wat goed dat er %5 naar het goede doel gaat!
Liefs Iep

Reageer ook