DAGBOEK

Rewild Your Life Challenge: Dag 2

30 dagen lang iedere dag minimaal 30 minuten buiten zijn en de natuur opzoeken, mét een opdrachtje: dat is de Rewild Your Life Challenge! Iedere dag laat ik jullie zien hoe het eraan toegaat.

Opdracht dag 2: Go Barefoot 

We use our bare hands to touch, feel and interact with the world constantly, yet we often forget about our feet. We are tactile, touch sensing animals and our feet have almost as many nerve endings as our hands. We protect them and hide them away from the world in shoes and socks, disconnecting them from the ground that they are meant to touch and feel. Today we challenge you to free your feet for 30 minutes outside. You don’t have to walk if you don’t want, you can simply feel the sensation of your bare feet on the ground in the open air. Try to touch as many different surfaces and textures as you can with you feet, like moss, grass, sand, stone, dirt, leaves, water etc.”

IMG_4472

Ik kom net terug van zeven weken Thailand; daar was dit een way of life, geen opdracht! Ik liep bijna overal op blote voeten en in iedere winkel is het een vereiste dat je je slippers uittrekt. Om eerlijk te zijn: ik vond het heerlijk!! Ik zou overal op blote voetjes lopen, als dat kon…

IMG_4468

IMG_4470

IMG_4469

Ik moest voor een afspraak in Den Haag zijn en daar besloot ik voor deze uitdaging gebruik van te maken. Ik vertrok iets eerder en ging in de namiddag naar het strand van Scheveningen om daar even intens te genieten van… de blote voeten! Niets fijners dan blote voeten in het zand. Toch?

Helaas had m’n trein naar Den Haag dusdanig veel vertraging, dat ik maar tien minuten de tijd had op het strand. Ik deed nog een poging om met blote voeten naar de tram te lopen, voor mijn afspraak, maar toen ik dusdanig veel vogelpoep op de straat zag, dacht ik toch: hmmm…

Al met al vond ik het overigens wel heerlijk om weer even bij de zee te zijn. Ookal was het zo kort! Daar laad ik altijd van op. M’n agenda zat alleen propjevol, dus helaas kwam het er verder niet meer van. Die zal ik van de week dus nog even een beetje moeten gaan inhalen. Hihi.

Q: Ik vind het helemaal te gek dat zoveel mensen mee zijn gaan doen met de challenge. Laat dus vooral hieronder achter hoe het bij jou gaat of hoe de opdrachten bij jou zijn vergaan!

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op InstagramTwitter, Facebook en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.