ETEN

Recept: Smoothie met mango, banaan en chiazaad

Mijn juice detox zit erop! Na 5 dagen te hebben genoten van heerlijke smoothies en juices, ben ik nu weer goed op weg met gezond koken! Zonder suiker en zo vers mogelijk, heerlijk. Vorige week heb ik deze smoothie gemaakt, het leek wel een toetje. Als ontbijt smoothie is hij ideaal! Dit heb je nodig voor 2 grote glazen:

  • 200 ml biologische volle yoghurt
  • 100 ml water
  • 1 bevroren banaan
  • 1/2 bevroren mango (in stukjes bij de AH)
  • 1 eetlepel biologische pindakaas
  • 3 gedroogde dadels
  • 1 eetlepel chiazaad

Meng alles in de blender tot het een gladde massa is. Voeg eventueel wat chia zaadjes toe als garnering. Ook lekker: twee eetlepels havermout erbij, dan is hij nog vullender!

Volg me op Instagram voor meer juice en smoothie recepten & volg mijn food boards op Pinterest voor inspiratie en lekkere recepten! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.