INSPIRATIE

Sanny zoekt Geluk // Inspiratie op YouTube

Heb je een oppepper nodig? Houd dan zeker het YouTube-kanaal van Sanny Verhoeven in de gaten. In haar online programma Sanny zoekt Geluk worden namelijk allerlei onderwerpen behandeld die je waarschijnlijk wel leuk gaat vinden: geluk, succes, persoonlijke groei, bewustzijn, spiritualiteit en innerlijke rust.

Leuk detail: Sanny is aanstaande zondag 26 oktober 2014 (met camera!) ook op onze Moderne Hippies Markt. Zorg er dus voor dat je er op je best uitziet! En word je gefilmd? Lach! 😀

Over Sanny

Sanny is presentratrice voor onder andere RTL en tussen haar drukke werkzaamheden door maakt ze dus ook nog eens haar eigen online programma. Sanny is een super leuke, enthousiaste vrouw die het positieve uit het leven probeert te halen. Ze laat dit zien door middel van allerlei praktische tips, interviews en reportages. Je merkt dat ze enorm filosofisch in het leven staat en alles eruit wil halen wat erin zit. Sanny is echt een blij ei, heeft geen gêne en durft goede vragen te stellen.

Selfhelp Sanny

In de rubriek “Selfhelp Sanny” zien we haar persoonlijke tips voorbij komen voor een mooier en makkelijker leven in. In een van mijn lievelingsvideo’s geeft ze 5 praktische tips om positief te denken:

Sanny zoekt Geluk

Ook houdt ze interviews met BN’ers, topmodellen en bloggers en vraagt ze naar hun zoektocht naar geluk. De volgende video met ex-gevangene Joseph Oubelkas vond ik erg inspirerend en heeft me ertoe geleid zijn boeken te kopen:

Vlogs

In enkele vlogs zien we een stukje van het persoonlijke leven van Sanny: zo vlogt ze over haar bezoek aan Lowlands en neemt ze ons ook mee backstage tijdens haar werkzaamheden voor RTL in Frankrijk.

Maar ga vooral naar www.sannyverhoeven.nl of het YouTube-kanaal en abonneer en bekijk alle video’s die ze tot op heden heeft gemaakt. Volg het leuke kind natuurlijk ook op Twitter, Instagram en/of Facebook. Leuk voor dat sprankeltje geluk tijdens je dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.