MODE & BEAUTY

Tried & Tested: Scrub & Rub

Welkom in de Natuurlijke Schoonheidssalon! In deze rubriek vind je tips en reviews over natuurlijke, dierproefvrije en vegan cosmetica en verzorgingsproducten.

Scrub & Rub9

Onlangs ontving ik dit fijne pakketje van Scrub & Rub: een merk met handgemaakte natuurlijke verzorgingsproducten.

Wij geloven dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur.” – stelt eigenaresse Andrea Simons

Scrub & Rub is een jong Nederlands bedrijf gerund door de Engelse Andrea Simons. De liefde bracht haar naar Nederland. Maar het vakmanschap van de vermaarde bad – en verzorgingsproducten uit haar vaderland nam ze ook mee. Scrub & Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur en daarom zijn alle producten van Scrub & Rub SLS- en parabenenvrij. Alleen de beste, meest natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit worden dus in haar producten gebruikt. Ondanks alle natuurlijke ingredienten zit er wel parfum in beide producten, houd hier rekening mee als je een zeer gevoelige huid hebt.

De producten van Scrub & Rub zijn ontwikkeld om de huid te reinigen, te verzorgen en te verwennen. Het assortiment bestaat onder andere uit bad- & huidoliën, body scrubs met puur dode zeezout en –mineralen, tintelende voetenscrubs met verse mintblaadjes en body bars bestaande uit pure cacaoboter. De producten worden niet op dieren getest. De Scrub & Rub producten zijn verkrijgbaar in maar liefst 11 heerlijke geuren.

Body Scrub

Scrub & Rub4

Ik kreeg de Body Scrub White Almond (met onder andere puur dode zeezout, mineralen en natuurlijke amandelolie) om zacht maar effectief dode huidcellen te verwijderen. De geur doet mij denken aan bitterkoekjes; je moet er wel een beetje van houden! Maar ik vind de body scrub anders dan andere scrubs, omdat er veel olie in zit en dus je huid wat ‘vetter’ maakt. Hierdoor lijkt het ook wat meer op een douchecrème dan op een scrub. Ik vind dit, zeker in deze periode van het jaar, héél erg fijn. M’n huid wordt namelijk in de herfst en winter extreem droog en door deze Body Scrub heb ik nog geen droge huid gezien de afgelopen weken! Super fijn en dus echt heel tevreden mee.

Dit staat er op de achterkant van de Body Scrub:

Scrub & Rub3

Het is echt een typische scrub, maar voelt dus wat vetter aan nadat je ‘m over je lichaam hebt gesmeerd. Als je een vette huid hebt, vind je de Body Scrub dus misschien wel wat minder lekker. Maar ik vind ‘m daarom juist heel erg fijn. M’n huid is door deze Body Scrub echt verwend: het wordt er heel zacht door. Ik vind het, met name voor deze periode, een traktatie voor je lichaam.  Tip: er zit een flinke olie-laag in de pot. Roer de inhoud even goed voordat je ‘m gaat gebruiken.

Scrub & Rub2

Scrub & Rub1

De pot is 350 gram (groot!) en kost  11,95-. Denk je dat je deze geur niet lekker vindt? Er zijn nog negen andere geuren waar je uit kunt kiezen. De (online én offline) verkooppunten vind je ook op de website.

Body Bar

Scrub & Rub8

Ten eerste ben ik zwaar teleurgesteld dat, ondanks alle technologieen van tegenwoordig, we nog steeds geen “reuksignaal” hebben uitgevonden. Ik ben compleet verslaafd geworden aan deze heerlijk geurende body bar. Je kunt ‘m ook lekker in je (slaap)kamer leggen, want je wordt er spontaan zen van. En tot mijn grote verbazing zit er koriander in (ik haaaaat koriander, en dan blijf ik netjes)! Wat had ik dit graag met jullie willen delen! WAUW.

De Body Bar is een soort ‘bonbon’ van cacaoboter die je langs de huid haalt om deze te parfumeren en te verzorgen. Ideaal om de droge huid mee te verwennen, na een dagje strand de huid te hydrateren en voor in de handtas om op ieder gewenst moment de huid heerlijk te laten ruiken en te laten glanzen. Ik vond het extra fijn om na de scrub te gebruiken en m’n huid een finishing touch te geven.

Scrub & Rub7

Scrub & Rub body bar

Scrub & Rub6

De Body Bar is 75 gram en kost 9,95-. De bodybar is er momenteel in drie geuren (Blue Sky, White Almond, en White Mist). Je kunt de producten ook kopen bij enkele drogisterijen. Bekijk hier de verkooppunten.

Zo ontzettend lekker!

Q: Ben jij bekend met de producten van Scrub & Rub? Lijkt het je wat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.