MODE & BEAUTY

Secret bohemian shopping tips #2 // Sugarhigh + Lovestoned

cover sugarhigh

Alleen de naam zegt het al: hier moet je zijn voor de echte hippie vibe! Het team achter de Amerikaanse webshop Sugarhigh + Lovestoned haalt alle inspiratie uit de jaren ’60. Al hun kleding is vernoemd naar de grote 60’s rock stars als Jimi Hendrix en George Harrison of naar vintage 60’s muzes als Anita Pallenberg of Stevie Nicks.

De site van Sugarhigh + Lovestoned is een droom: trippy lookbooks en video’s van shoots op prachtige locaties. Zo filmden ze hun laatste lookbook, Electric Ladyland, in het voormalige huis van Jimi Hendrix in het fameuze Laurel Canyon, L.A. Met zangeres Natalie Bergman van de in Amerika razandpopulaire bohemian band Wild Belle in de hoofdrol (zie onder).

jimi2

Met in de collectie onder meer de fabulous fringed Electric Ladyland jurk:

jimi

En mijn persoonlijke favoriet (vernoemd naar een vintage muze door wie ik momenteel geobsedeerd ben, Uschi Obermaier), de psychedelische Uschi jurk:

uschi

Wat kun je nog meer verwachten van Sugarhigh + Lovestoned? Veel fluweel – in jasjes, bell bottoms en kimono’s a la Stevie Nicks:

stevie

En veel customized t-shirts met slogans als God grows his own en Unfuck the future. Maar ook sieraden en tasjes met slogans, zoals deze cutie:

colors

En, als klap op de vuurpijl, customized vintage army jackets! Deze kon ik niet weerstaan, die prijkt nu in mijn kledingkast 😀

stars

Ga vooral naar www.sugarhighlovestoned.com! Niet alleen om te shoppen, maar vooral ook voor bergen inspiratie (nog meer trippy, psychedelische, hippie foto’s zijn te vinden op hun blog, Pinterest en Facebook). Groovy!

Lees ook secret bohemian shopping tip #1.