REIZEN

Travel Tip: Slaap lekker! // Slapen op een fijn kussen

Zo via Twitter kom je soms achter leuke en nieuwe adresjes. Mensen en bedrijven die jou gaan volgen, met de hoop dat jij hen ook gaat volgen. Over het algemeen houd ik daar niet van en vind ik het aanbod ook niet leuk genoeg om te volgen. Maar van de week kreeg ik een melding dat Miranda Verberne (@SOEFK1) een nieuw volger van mij is. Toch even kijken wie dat is. Naast partner en moeder, zet zij alle bijzondere plekjes op een rij waar zij ooit overnacht heeft. Enig!

Bijzondere adresjes om te slapen en dat allemaal in één overzicht! Zo vind je vele ideeën voor in Nederland zelf, maar ook voor in de rest van Europa. Zo hoef je niet meer avonden achter elkaar op zoek te gaan naar dat ene leuke en originele idee.. Nee, gewoon even op de site kijken van slapen op een fijn kussen.. Misschien ga ik toch ook nog even wat zoeken voor de kerst of om in het nieuwe jaar mee te beginnen..

Al ben ik wat kritisch over de vormgeving van de site, de inhoud is fantastisch!

Slaap lekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.