ETEN

Smartness From Nature // Groente-supplementen

20140401-125423.jpg

Naast m’n (fruit)smoothie nam ik gistermiddag de groente-supplementen van Smartness From Nature in, die ik bij TEDxBinnenhof had gekregen! Op zich spreekt de boodschap me aan:

Wij gebruiken wetenschap en techniek om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven en toch aan onze moderne behoeften te voldoen

We maken supplementen van verse groenten waar enkel het water uit is gehaald, zodat alle gezonde voedingsstoffen overblijven “

Daarnaast wordt een deel van hun assortiment gemaakt van reststromen uit de levensmiddelenindustrie, om zo bij te dragen aan minder voedselverspilling.

Toch ben ik meer fan van alles VERS (wie niet?!), maar ik had gisteren nog geen groente in huis! (Zoals iedereen wel eens heeft, toch?). Dus een prima alternatief, voor een keer! Nu valt er weinig te reviewen aan supplementen, behalve dat ik de 6 supplementen in één keer naar binnen moest werken [aah, drug addict?! Dat gevoel]. En dat terwijl het eigenlijk nog “maar” een kwart van de totale aanbevolen hoeveelheid groenten per dag bevat.

Als je het thuis zou gebruiken, kun je dus beter de poedervorm kopen. Dan moet je namelijk één eetlepel nemen en bevat het de totale aanbevolen hoeveelheid groenten per dag. Uitstekend om door je smoothies te gooien!

Ze hebben zowel de poedervorm als de capsules in verschillende smaken: boerenkool, rode biet en tomaat.

20140401-125655.jpg

Benieuwd naar meer? Bestellen doe je hier. “Eet smakelijk!” 😉