REIZEN

Travel Tip: SnappCar // Samen een Fiat 500 delen

logo_snappcar150Hoe vaak heb je het je moeder of vader niet horen zeggen: “Samen delen…”. Wat jij als kind dan meestal dacht was: “Mooi niet!”. Nu weten we allemaal wel dat ‘samen delen’ de mooiste dingen tot stand kan brengen. En zo dacht SnappCar er ook over.

Via SnappCar kan je iemands auto huren, bijvoorbeeld voor een vakantie, een weekendje weg of omdat je gaat verhuizen. Je kan kiezen voor een functionele auto (Peugeot 206) voor een bezoekje aan je vrienden, voor een charmante Volvo uit 1969 voor dat dagtripje of misschien toch voor dat superschattige Fiatje waar je al jaren een keer in wilt rijden. Uiteraard kan je ook je eigen auto verhuren en zo een zakcentje verdienen. Gewoon omdat de auto anders toch stilstaat en je er op deze manier iemand een plezier mee doet.

Fiat SnappCar

Fiat SnappCar 1Volvo SnappCar

Ik hoor je hier achter mijn laptop al denken over de risico’s: is de (ver)huurder wel betrouwbaar of wat als ik pech krijg? Die zorgen neemt SnappCar je uit handen. Bij SnappCar wordt de identiteit van elke (ver)huurder zorgvuldig gecheckt en is iedere auto verzekerd tegen schade, pech, vernieling en diefstal. Ook kan je 24/7 contact opnemen voor hulp bij pech en wordt vervangend vervoer geregeld als dat nodig is (in heel Europa!).

Een mooi, betrouwbaar en duurzaam initiatief dus. Nog niet overtuigd? Check dan onderstaand filmpje of ga naar de website.

http://www.youtube.com/watch?v=SxfT52IEJBs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.