MODE & BEAUTY

Society6 // Fantastische iPhone-hoesjes en meer

Niemand die ik ken heeft het helaas nog kunnen ontkennen: ik ben ontzettend onhandig. Mijn hele familie is onhandig. Oma verstopt de antieke gebakschalen als we bij haar langskomen, om de schade te beperken. Mijn zus waarschuwt me zonder uitzondering voor ongeregeldheden in de weg tijdens het hardlopen, om te voorkomen dat ik weer eens iets breek. Wekelijks sloop ik op zijn minst één item uit mijn keukenkastje, ik vind dagelijks onherleidbare blauwe plekken op mijn lichaam en ik heb menig vriendje per ongeluk verwond. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Moet je je voorstellen hoe mijn telefoon eraan toe zou zijn zonder hoesje.

Om reparatiekosten en gelobby met mijn provider te voorkomen ging ik dus het internet af om een goed, maar ook modieus exemplaar op de kop te tikken. Die van plastic van de Albert Cuyp heb ik namelijk al versleten en het leven als lomperik is al zwaar genoeg – een leuk hoesje mag best. Het Nederlandse web bleek alleen helaas niet de juiste plek om écht toffe iPhone cases vinden. En wanneer je je dan hebt overgegeven als slachtoffer van de consumptiemaatschappij (en van je eigen gebreken), google je lekker door tot je bij het perfecte exemplaar komt. Deze vond ik op Society6. Wat een heerlijke website is dat! Je kunt de weinige euro’s die je in deze tijden van crisis te besteden hebt er namelijk niet alleen kwijt aan de meest prachtige cases en skins voor je iPhone, iPad of laptop. Nee, als je iets leuks ziet van één van de Society6-ontwerpers, kun je het ook gewoon op canvas laten drukken, er een T-shirt, kaart of tas van laten maken of het laten omtoveren tot kussen. Dit klinkt misschien een beetje jaren ’00, maar het is behoorlijk handig en leuk. Neem er even een kijkje voor originele cadeaus of gezellige toevoegingen aan je interieur. Of natuurlijk toch om je mobieltje op een modieuze manier van de ondergang te redden.

Mijn keuze viel overigens op deze. Hij ziet er al een beetje gehavend uit, zodat mijn lompe acties weinig verschil zullen maken:375831_214121932-caseiphone5_b-1

En hier nog wat voorbeeldjes…

1000125_15219671-frm715bl01_b

2140905_13388110-plwfr2_b-1

1588090_7558282-bagtot01_b

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.