SodaSoda // Handgemaakt & natuurlijk

Webshop tip! SodaSoda is een online winkel waar allerlei leuke en fijne handgemaakte en natuurlijke producten verkocht worden. SodaSoda’s producten zijn producten met een verhaal. Ze zijn mooi, stijlvol verpakt en leuk om cadeau te geven, maar elk product zet je vooral aan het denken.

SodaSoda - 3

SodaSoda heeft handgemaakte producten, zoals bijenwasdoeken als milieuvriendelijke alternatief voor vershoudfolie of broodzakken om brood in te bewaren en plastic te besparen. Een ander populair handgemaakt product is de SodaSoda’s wasbare watjesset, een set van heerlijk zachte watjes voor gezichtsreiniging die je kunt wassen en hergebruiken.

SodaSoda - 1

Als tweede categorie heeft SodaSoda natuurlijke schoonmaakproducten, zoals SodaSoda’s baksoda die je voor het hele huishouden kunt gebruiken en waar ook SodaSoda’s naam vandaan komt. SodaSoda’s wasnoten zijn noten die dienen als natuurlijk en biologisch afbreekbaar wasmiddel. Ten slotte verkoopt SodaSoda diverse inspirerende producten, zoals SodaSoda’s huidolie, ambachtelijke zeep of een draagtas van biologisch katoen ter vervanging van plastic tasjes.

SodaSoda - 2

Extra fijn: de producten van SodaSoda bevatten geen plastic, ook niet in verpakkingen!

Bekijk www.sodasoda.nl voor het gehele aanbod.

Wat vind jij van SodaSoda?

8 reacties

Tio -

Soda is zuiver, je kunt er ook zeep en deodorant van maken en schoonmaakmiddel. Het is heerlijk dat die natuurproducten verkrijgbaar zijn zoals die bijenwasdoek.

Tio -

Met de leus groen moet je doen veroveren een groep mensen de markt. Met recycel producten en duurzaam leven. Minder vlees geen vlees minder co 2 uitstoot. Kortom een bewuster leven aangaan, en kritisch zijn in je productkeuze. Een beter milieu begint bij je zelf. Weg met die plastictassen die het oceaanleven verstoren en die petflessen. Weg met die kiloknallers, en dieren die opgepropt worden in kleine hokjes. Een goed bestaan voor de dieren. Geen megastallen, of giga-stallen. Ik hoop dat ze er de volgende generatie er van bewust maken dat dit soort dingen niet goed zijn voor het leven en het milieu. De mens is ook een product van de natuur, vandaar. Sommigen eten helemaal geen vlees meer. Dit kan ik me voorstellen als je die stallen ziet waar al die kippen op een a viertje zitten opgepropt. Het is zeer oneerbiedig om dieren zo te behandelen. Gelukkig worden jongeren steeds milieubewuster.Dat gaat de goede kant op.

Nancy -

Ik ken SodaSoda nog niet maar ben al heel lang op zoek naar herbruikbare wattenschijfjes. YES we found them! Ik kon ze al wel online bestellen maar dan moeten ze vanuit de VS komen en dat rijmt niet helemaal met mijn duurzame insteek. En ja, bijenwasdoeken etc. Die MOET ik nog steeds hebben. Dus hop hop, ik zit al in de SodaSoda shop :)

Christel -

Nou serieus, dit is bizar! Dit zijn precies de dingen waar ik me op aan het orienteren ben! Ik ga zeker een kijkje nemen, bedankt voor de tip :)!

Frédérique -

Concept is erg leuk en vaak hebben dit soort winkels erg leuke producten! Ik vind het geen ‘must’ om perse hier mijn producten te halen maar zo nu en dan ga ik er graag naar binnen!

Marieke -

Ziet er goed uit, lijkt me inderdaad handig deze wasbare wattenschijfjes :-)

Tessa -

Die wasbare wattenschijfjes zijn wel heel erg handig, daar ben ik al een hele tijd naar op zoek. Ik ga zeker even een kijkje nemen op de website want ik had nog niet van SodaSoda gehoord. Bedankt voor de tip!

Reageer ook