ECO & GREEN, MODE & BEAUTY

SodaSoda // Handgemaakt & natuurlijk

Webshop tip! SodaSoda is een online winkel waar allerlei leuke en fijne handgemaakte en natuurlijke producten verkocht worden. SodaSoda’s producten zijn producten met een verhaal. Ze zijn mooi, stijlvol verpakt en leuk om cadeau te geven, maar elk product zet je vooral aan het denken.

SodaSoda - 3

SodaSoda heeft handgemaakte producten, zoals bijenwasdoeken als milieuvriendelijke alternatief voor vershoudfolie of broodzakken om brood in te bewaren en plastic te besparen. Een ander populair handgemaakt product is de SodaSoda’s wasbare watjesset, een set van heerlijk zachte watjes voor gezichtsreiniging die je kunt wassen en hergebruiken.

SodaSoda - 1

Als tweede categorie heeft SodaSoda natuurlijke schoonmaakproducten, zoals SodaSoda’s baksoda die je voor het hele huishouden kunt gebruiken en waar ook SodaSoda’s naam vandaan komt. SodaSoda’s wasnoten zijn noten die dienen als natuurlijk en biologisch afbreekbaar wasmiddel. Ten slotte verkoopt SodaSoda diverse inspirerende producten, zoals SodaSoda’s huidolie, ambachtelijke zeep of een draagtas van biologisch katoen ter vervanging van plastic tasjes.

SodaSoda - 2

Extra fijn: de producten van SodaSoda bevatten geen plastic, ook niet in verpakkingen!

Bekijk www.sodasoda.nl voor het gehele aanbod.

Wat vind jij van SodaSoda?