INSPIRATIE

Leuke e-cards: ze bestaan!

 

 

 

 

 

 

 

Ik zeg het uit schaamte: de laatste keer dat ik een e-card verzond is nog maar een paar weken geleden. Maar toegegeven, ik stuurde bewust een flauw kaartje in een flauwe bui; want wie verstuurt die dingen nou echt? E-cards zijn absoluut niet mijn favoriet. Nog steeds geniet mijn voorkeur om een écht kaartje te versturen, met mijn eigen handschrift én een postzegel. Als ik daartoe niet in de gelegenheid kom, dan maar geen.

Maar toen kwam ik laatst www.someecards.com tegen en ik was blij verrast. Someecards.com heeft geen poesjes die je vanuit een luchtballon feliciteren met je verjaardag, of een olifant met een rode clownsneus op die je beterschap wenst. Nee, someecards.com maakt gebruik van klassieke cartoonbeelden met gevatte, vaak sarcastische uitspraken. “Moderne tegelwijsheden” in positieve zin.

In hoeverre ik ze daadwerkelijk ga versturen; geen idee. Voor de liefhebber hebben ze het concept uitgebreid met t-shirts, posters, mokken en meer van dat EXPO-gerei. Ook niet mijn favoriet, maar ik ga de afbeeldingen wel opslaan. Ik maak er namelijk liever zelf iets van. I’ll keep you ‘posted’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.