DUURZAAM

Spring Vintage Lookbook

Tijdens mijn reis naar Corsica ontdekte ik het pas: m’n koffertje was *zo goed als volledig* ingepakt met vintage, vintage, vintage, met hier en daar een bewuste eerlijke kledingbroek of een heerlijk handgemaakt jurkje. Door m’n beslissing in 2015 om alleen nog maar fair of tweedehandskleding te kopen, heb ik m’n liefde voor mixing it up weer helemaal hervonden.

Niet dat ik ‘m echt kwijt was. Maar als bohemian is het bijzonder moeilijk in het eerlijke segment free spirit-achtige jurkjes te vinden. Waar ik voorheen sneller terugviel op een algemeen ZARA-exemplaartje, val ik nu alleen maar terug op vintage. Het is eigenlijk m’n enige optie.

Hierdoor voel ik me wel weer 16 en dat voelt verdomd goed. Dat waren namelijk de jaren dat ik op m’n creatiefst was, doordat ik alles aannam wat m’n oma me gaf en ik wekelijks naar het kleine tweedehandswinkeltje in het dorp ging. Ja: I’m back.

Vandaag daarom eens een lookbook. Gewoon, omdat ik geen fashion blogger ben maar het verdomd leuk vind om alles in het leven als kunst te zien. En dat uit zich ook in m’n kledingkast. 100 % vintage-inspired.

Vintage Lookbook - 1

Zonnebril: TOMS // Blouse: Kiloshop Waterlooplein // Broek: Mud Jeans

Vintage Lookbook - 8

Vintage Lookbook - 2

Zonnebril: TOMS // Blouse: Kiloshop Waterlooplein // Broekje: Spell Designs via Bohemian Marketplace // Sokken: Alfred Gonzales // Schoenen: Puma

Vintage Lookbook - 3

Vintage Lookbook - 11

Jas: Tweedehands Goosecraft // Shirtje: Handmade in Kaapstad // Vest: Brandy & Melville // Rok: via oma // Schoenen: Sacha shoes

Vintage Lookbook - 5

Vest: Brandy & Melville // Broek: Levi’s via Kiloshop Amsterdam // Schoenen: Sacha Shoes

Vintage Lookbook - 6

Bril: TOMS // Vest: Brandy & Melville // Shirt: Sitting Pretty // Broek: Levi’s via Kiloshop Amsterdam // Schoenen: Sacha Shoes

Vintage Lookbook - 4

Vintage Lookbook - 9

Vintage Lookbook - 12

Hoed: Brixton // Bril: TOMS // Jurk: Kiloshop Amsterdam // Riem: oma // Ring: marktje Ibiza

Vintage Lookbook - 7

Shirt: Casa Happiness // Rok: H&M // Schoenen: Sacha Shoes

Vintage Lookbook - 10

Bril: RayBan // Shirt: Karma Koma // Broekje: via Bohemian Marketplace // Schoenen: Puma

Laat je weten wat je ervan vindt?

Deze week staat Moderne Hippies in het teken van de Fashion Revolution Week. Houd de website in de gaten voor meer nieuws & tips!

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.
Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.