MODE & BEAUTY

SugarSugar // Oh honey, honey…

Zoals je tijdens het struinen in een stad soms ineens tegen een super cute winkeltje aanloopt, waar je vervolgens niet meer weg te slaan bent en vanaf dan altijd even binnenloopt en met nieuwe inspiratie of tasjes vol weer naar buiten loopt.. Zo kan dat ook gaan als je virtueel aan het struinen, ofwel surfen, bent: SugarSugar staat vanaf nu tussen mijn online favorieten!

SugarSugar is een webwinkel vol met heerlijk zoete, ‘smaakt naar meer’ en ‘proef je nergens anders’ vintage uit de 50’s tot en met 80’s. Neem een kijkje in deze webwinkel en ontdek de mooiste (avond)jurken, rokken, topjes en jassen. Voor stoere laarzen, poezelige pumps, toffe tassen, unieke sieraden, bijzondere riemen en retro zonnebrillen ben je hier ook aan het goede (web)adres. En last but not least, SugarSugar heeft ook vintage heren- en kinderkleding en woonaccessoires (which I love!).

Als je net zo nieuwsgierig bent als ik, dan ben je waarschijnlijk allang doorgeklikt naar de webwinkel…, zo niet? Dan heb ik hieronder wat ‘virtuele etalages’ voor jullie samengesteld:

retro intérieur

vintage tassen

vintage kleding

SugarSugar – online vintage boutique
www.sugarsugar.nl
Openingstijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.