Summer weekends in Amsterdam!

Hoe leuk ik het ook vind om in het buitenland te wonen en werken, ik houd ENORM van de zomers in Amsterdam – mijn thuis! Benieuwd wat ik in een zomers weekend doe? Bekijk dan mijn nieuwste video! Je zult me zien dansen, quality time zien hebben met m’n vader en ik neem je mee naar Shoeless Festival in hét hippiedorp van ons land!

https://www.youtube.com/watch?v=B2R0xkKSfrY

Kan je de video niet zien? Klik hier.

Onder de naam Professional Wild Child publiceer ik Engelstalige video’s. Er komen vlogs voorbij van de reizen die ik maak (mede voor Moderne Hippies), de festivals die ik bezoek én waar ik op dat moment woon. Ook plaats ik video’s met tips & tricks voor freelancers, interviews met inspirerende mensen over bijzondere carrière- en levenskeuzes en ‘life hacks’ om je dromen achterna te gaan en ze realiteit te maken.

Abonneer je hier!

Zoë // oprichter Moderne Hippies // dromer en doener in hart en ziel // wordt zen van dansen // heeft een hoedenverslaving // loopt het liefst de hele dag op blote voetjes //

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

Jennifer -

Ahhh zo’n leuke video! Ik vind het nu ook heerlijk om in Amsterdam rond te dwalen haha. Helaas moet ik wel altijd weer met de laatste trein (half twaalf!) naar huis. Toen ik begon met studeren dacht ik er niet over om op kamers te gaan, maar het laatste halfjaar heeft me aan het twijfelen gebracht. Misschien vanaf januari 2017.

Zoë -

Jaaaa, kom gezellig!

Reageer ook