HOTSPOTS

Om te onthouden // Super Epic Yurt Party

super epic yurt party 2
Volgende week vindt hier een feestje plaats. Can you imagine?

Dit is echt iets voor alle Moderne Hippies, en daarom ga ik erheen. En vind ik dat jij er ook heen moet. Volgende week vrijdag ga ik namelijk met drie mannen naar de “Super Epic Yurt Party” (say whut?) in the middle of freaking nowhere. Van 4 op 5 april spenderen we namelijk een weekend in het bos; op het platteland bij Sprang Capelle (ergens daar in het zuiden van het land, tussen Breda en Den Bosch zeg maar).

Denk aan oude bomen, een weide met paarden, lampjes, kampvuurtjes en een prachtige traditionele Mongoolse yurt. Ook kun je tijdens dit weekend genieten van een fotografie expositie in het bos, een barbecue, live muziek en feest op vrijdagavond en een super gezellige brunch op zaterdagmiddag. Op de weide kun je je tentje opzetten, zodat je vrijdagavond niet naar huis hoeft (wel zelf meenemen!). Hoe mega hippie klinkt dit allemaal voor jou? It sounds like heaven to me.

Op het Facebook event staan nog maar 73 mensen op ‘aanwezig’, en ik vind het allemaal daardoor des te briljanter.

IWH SMATR SuperEpicYurtParty

super epic yurt party
Plattegrond Woodstock 2.0

“Hier moet ik heen!”, was in ieder geval wat ik dacht, toen ik de uitnodiging kreeg. Misschien is het niets. Misschien ook wel. Ik denk stiekem dat het wel heel cool kan gaan worden! Ik laat het nog een beetje afhangen van het weer, maar heb in ieder geval de grootste intentie om erheen te gaan. Volg me op Instagram (@mh_marte) en Twitter (@modernehippies), om mee te kijken hoe het eraan toegaat (hopelijk heb ik er ontvangst?).

De Super Epic Yurt Party wordt mede mogelijk gemaakt door I Wait Here en Sunday Mornings at the River.

Details:
Gratis entree. Vergeet niet je eigen vlees/groente mee te nemen voor de BBQ op vrijdagavond. Als je wilt brunchen op zaterdagmiddag, vragen ze € 5,- als “vrijwillige bijdrage”. (Laat dit ook weten per e-mail, zodat ze geen eten verspillen!). Bier kost € 1,50- en wijn € 2,-. Er is (natuurlijk) geen pinautomaat aanwezig op locatie.
Heengaan? Stuur dan even een mailtje naar xandra[at]iwaithere.nl. Zij stuurt je dan de uitnodiging met meer info, of attend het Facebook evenement hier.

Locatie:
Hogevaart 60a, 5161 PN, Sprang Capelle
“One of the great things about this party is that it’s in the middle of nowhere. One of the downsides of this party is that it’s in the middle of nowhere. Let us know you are coming and we will find a way to get you there!”

Vragen? Reageer onder dit artikel, en ik (of de organisatie) zal ze hoogstpersoonlijk beantwoorden! Zou tof zijn om daar mede-Moderne Hippies te ontmoeten :). Wellicht tot dan!