Swan Market Rotterdam
HOTSPOTS, KUNST & CULTUUR

Eropuit // Swan Market XXL

Swan Market Rotterdam

De Swan Market in Rotterdam. Geïnspireerd door de Camden Markets in Londen. Markten waar creativiteit, kunst en cultuur, inspireren en geïnspireerd worden, shoppen en rondstruinen, koken en biologische producten moeiteloos samensmelten. Na acht succesvolle edities in Rotterdam, waarvan enkele ‘XXL’ versies, is het weer tijd voor een nieuwe editie. Ditmaal in het Rotterdamse Museumpark. Bekend terrein, hier wordt elk jaar de Rotterdamse Parade gehouden.

Wat: Swan Market XXL
Wanneer: 15 juli 2012
Hoe laat: 12.00 tot 20.00
Waar: Museumpark, Rotterdam

Kraampjes
Wat kun je verwachten van de XXL editie van de Swan Market? Buddha’s Oysters, van de Rotterdamse Buddha’s Oyster & Bubblesbar. Sieraden en kleding vind je bij het kraampje van Folklore Vintage. De armbandjes van Fashion Nine zijn zeker het bekijken waard! Een heerlijk soepje haal je bij KOM, bekend van de winkel op de Oudedijk in Rotterdam én van de tijdelijke pop-up soepwinkel in de Schiestraat. Je kind/oppaskind/nichtje of neefje transformeer je in een Rockababy met de kleding van het gelijknamige merk.      Bekijk hier de volledige lijst met deelnemers/kraampjes.

Meedoen
Ben je artiest en wil je op een laagdrempelige manier ervaring opdoen? Geef je dan op voor de Swan Market showcase. Elke editie nodigen zij een paar artiesten uit die op de markt mogen optreden. Ben je kunstenaar, chef, kledingontwerpster of verkoop je producten die bij de Swan Market passen? Oftewel: wil je meedoen? Geef je op via de website. De volgende edities vinden plaats op 26 augustus en 7 oktober dit jaar.

Bereikbaarheid
Hoe kom je er? Stap uit bij Metrostation Eendrachtsplein en loop er in drie minuten heen. Of neem tram 25/20 en stap uit bij halte Museumpark.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.