HOTSPOTS

Fijn Plekje // ’t Leukste Winkeltje (Den Haag)

Zeegroen, azuurblauw en zandsteen. Een combinatie van kleuren die rust uitstraalt, stijlvol is en je tegelijkertijd dat gevoel van vakantie en vrijheid geven. Dat gevoel is een van de redenen dat ’t Leukste Winkeltje in Scheveningen een van mijn favoriete winkels is. En niet alleen van mij. Bij mijn ouders thuis zijn zo ongeveer alle toffe woonaccessoires van ’t Leukste Winkeltje. Elke keer als ik daar kom en iets nieuws zie, dan weet ik al hoe ver het is. Bij geen enkel winkeltje kan je namelijk zulke originele spullen kopen.

BRYNXZ2013

WINKELTJE


Creatieve eigenaresse
Christa, de eigenaresse, heeft een hele goede smaak. Ze koopt precies de juiste spullen in (soms gaat ze zelfs speciaal voor je op zoek als je omschrijft wat je wilt hebben) en ze geeft je graag advies. Vooral met vragen over hoe je woonaccessoires kan combineren, kun je goed bij Christa terecht. Ze maakt onverwachte combinaties waardoor een vaas of tafel nog beter tot z’n recht komt. Dit blijkt ook uit de etalage; altijd een lust voor het oog! Christa heeft dus een creatieve blik, die ze ook omzet in de praktijk. Zo voorziet ze sommige woonaccessoires van een likje verf waardoor bijvoorbeeld een stoel even net wat meer pit krijgt.

Meer, meer, meer!
Ook ik heb inmiddels, net zoals mijn moeder, de ’t Leukste Winkeltje-madness te pakken. In mijn kamer staat inmiddels een mooie vaas, op mijn eettafel staat een prachtige waterkan en binnenkort stap ik weer op mijn fiets naar het meest schattige straatje van Scheveningen (de Keizerstraat) om mijn verzameling aan te vullen met spulletjes voor op mijn balkon.

Vrije geest gaat emigreren
En uiteraard maak ik dan even een praatje met Christa. De vrije geest die mij vorige keer vertelde dat ze eind december gaat emigreren naar een heerlijk eiland. Ze zal haar geliefde winkeltje achter moeten laten… En is dus eigenlijk op zoek naar iemand die met liefde haar zaak van haar overneemt. Ben jij of ken jij iemand die graag eigenaar of eigenaresse wordt van ’t Leukste Winkeltje in de Keizerstraat? Laat het dan weten via mail (susan@modernehippies.nl), geef Christa een belletje of loop even bij ’t Leukste Winkeltje naar binnen!

LOUNGE STOEL

’t Leukste Winkeltje
Keizerstraat 36A
2584 BL
Scheveningen

T: 070 785 1662

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.