INSPIRATIE, NON NEW-AGEY SPIRITUALITEIT

Ta-Daaa List Printable

Je kent het wel: zo’n dag dat je alles doet behalve dát wat je moet doen. Of een dag die alle kanten opgaat, vooral in déze maanden. Óf, last but not least, het gevoel hebben dat je dit jaar niks voor elkaar hebt gekregen… Om die reden presenteer ik vandaag de Ta-Daaa List aan jullie.

ta-da-list-moderne-hippies-1

ta-da-list-moderne-hippies-4

In plaats van de altijd chaotische, veel te volle To Do List, is dit precies het tegenovergestelde. Om je eens níet schuldig te voelen over wat je eigenlijk allemaal had moeten doen, laat de Ta-Da List je namelijk zien wat je allemaal wél hebt gedaan. Je vult ‘m dus in nadat de dag (of het jaar) al heeft plaatsgevonden.

Dat is goed voor je, zeker tijdens deze drukke wintermaanden. Het geeft je energie en een waarderend gevoel. Waarderend betekent namelijk zien en werken met ‘dat wat er is’. Zo krijgen ook negatieve aspecten, ‘niets doen’ of ‘onterechte’ ontspanning een plaats.

ta-da-list-moderne-hippies-3

Vul de Ta-Daaa List ook eens in voor het gehele afgelopen jaar. Heb je door hoeveel je wél hebt bereikt? Het kan ervoor zorgen dat je een tevreden gevoel hebt over wat er allemaal is gebeurd en tegelijkertijd biedt het perspectief wat je anders wil. Hierbij kan je breder denken… Vind je het moeilijk? Geef dan antwoord op de volgende vragen:

  • Wat was het mooiste compliment dat je hebt ontvangen?
  • Wat heb je bereikt waar je trots op bent?
  • Wat was het meest liefdevolle wat je hebt gedaan?
  • Wat heb je overwonnen?
  • Wat heb je voor positiefs ontdekt over jezelf of anderen?
  • Wat heeft jezelf verbaasd?

ta-da-list-x-moderne-hippies-1

Ik hoop dat je er blij van wordt! Open hier het PDF-bestand.

Wat staat er op jouw Ta-Da List?

Vergeet je niet @modernehippies te taggen als je ‘m gebruikt? Vinden we allemaal heel leuk! 🙂

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op FacebookInstagramYouTube en Twitter.

Deze Ta-Daaa List is verzonnen nadat ik ermee in aanraking kwam tijdens het The Artist’s Way Weekend en is gemaakt door Life of Rebels voor Moderne Hippies.