DAGBOEK

Tatadadaaa: welkom bij Moderne Hippies 2.0!

Even knijpen nu, hoor. Is dit echt? Staan we live?

Een nieuwe website.
Een nieuwe huisstijl.
Een nieuw jasje.
Nieuwe samenwerkingen.
Nieuwe rubrieken.
Nieuwe kansen!

Moderne Hippies - Vrij, avontuurlijk en bewust leven2

WELKOM bij de all new & improved website van Moderne Hippies! Wel zo toepasselijk bij het seizoen, vind je niet? Ook wij staan in BLOEI!

Eind 2015 was ik – anti-hippiestyle – lichtelijk overspannen. Ik was ontevreden over sommige artikelen. Ik had geen grip op wat ik eigenlijk wilde neerzetten. De mate van contact met anderen werd me zelfs teveel. Ik was eigenlijk een beetje ongelukkig over… alles. Zoveel negativiteit, daar was ik wel een beetje helemaal klaar mee.

Mijn tijd in Zuid-Afrika heeft ertoe geleid om stappen te nemen die ik eerder niet durfde te zetten. Eindelijk een pad te kiezen die logisch was én voelde. Kwaliteit boven kwantiteit te kiezen. Te gaan voor minder in plaats van meer. Keuzes te maken, hoe moeilijk soms ook.

Een frisse blik, dat was precies wat deze website nodig had. Wat ík nodig had. Uitvoeren waar ik al een jaar over aan het sparren was, vooral met mezelf. Erg gezellig en verwarrend als online zentrepeneur.

Dit is het resultaat. Kim Dolman, van Life of Rebels, heeft de hele boel ondergekliederd en kwam met een nieuwe huisstijl. (En voorlopig blijft ze nog wel even doorkliederen, hoe gezellig is dat?) En Onstuimig, de webdesigners die actief samenwerken met de online media exploitant van Moderne Hippies: Adfactor, verzorgde een compleet nieuwe website. Een website die op íeder apparaat óveral naar behoren zou moeten werken. Geen rare widgets, zoekfuncties of artikelen die niet werken of openen. Het WERKT. Álles werkt!* Na 4 jaar fulltime zwoegen en pielen met alles-Wordpress-gerelateerd is het een verademing om dit door professionals te kunnen laten doen. De groei van Moderne Hippies heeft hiervoor gezorgd. Júllie hebben dit mogelijk gemaakt. Hip hip hooray!! Daarvoor heel veel liefde, een dikke knuffel & een extra dansje!

Met dit nieuwe jasje is het tijd voor een nieuwe weg. Enkele deuren zijn gesloten om nieuwe te openen. Komende tijd neem ik jullie mee in de ontdekkingstocht van Moderne Hippies 2.0. Ik kan niet wachten om het jullie allemaal te laten zien.

Enjoy & let love rule!

*Of in ieder geval: dat zou zo moeten zijn. Zie je iets dat niet naar behoren werkt? Neem dan even contact op.