DAGBOEK, INSPIRATIE

Teamwork makes the dream work

Zoals niet onopgemerkt is gebleven, heb ik afgelopen maanden nogal wat ‘soul searching’ gedaan en bedacht: hoe nu verder met Moderne Hippies? Een merk dat al bijna zes jaar bestaat en eigenlijk nog steeds aan het groeien is. Zonde om de prullenbak in te gooien, toch?

Offline

Drie maanden geleden schreef ik al een update, waaruit bleek dat de Moderne Hippie Markt terugkomt. Na enorm veel positieve reacties en bizar veel mensen die willen komen, ben ik super blij om te zien hoe dit nieuws ontvangen is!

Online

Maar, door de combinatie van mijn werkzaamheden, ging het hier op de website afgelopen maanden achteruit. Ik heb simpelweg geen tijd meer om enkel content te creëren. Er stond relatief weinig content op, en dat vond ik jammer. Waar ik vroeger de energie had om twee artikelen per dag te plaatsen, lukte nu een per twee weken niet eens meer. Bizar! Ik moest op zoek gaan naar een oplossing, want ik vond het zonde als dit weg zou vallen.

Die oplossing heb ik nu gevonden

Suus (vaste blogger voor Moderne Hippies, je weet wel, van deze fijne artikelen) gaat op vaste basis een dag per week voor Moderne Hippies werken. En daarmee wordt ze dus eigenlijk het tweede gezicht van Moderne Hippies. Hoe cool is dát! Zij zal zich daarbij voornamelijk gaan focussen op de redactie, wordt de communitymanager en zal me bijstaan met de social media. Helemaal te gek, want dat gaat ons meer structuur bieden, en daarbij kan jij verwachten dat er weer met regelmaat een artikel online komt!

Regelmaat

We hebben bedacht dat we weer regelmaat in de artikelen willen gaan aanbrengen, zodat jij, de vaste lezer, weet waar je aan toe bent. Daarom kan je er vanuit gaan dat vanaf 1 oktober iedere maandag, woensdag en vrijdag een artikel online komt. Zij en ik maken een artikel per week én er komt een artikel van een vaste blogger of contributor voorbij.

Teamwork makes the dream work

Zoals je merkt, probeer ik voor Moderne Hippies meer en meer in teamverband te werken en de juiste mensen om me heen te verzamelen, om het merk groter en sterker te maken. Ik heb Moderne Hippies dit jaar los kunnen koppelen van mezelf en zie het ‘grotere doel’ (de wereld een beetje mooier maken & mensen een stapje dichterbij zichzelf laten staan) nu vanuit het merk en mediatitel, niet meer vanuit mezelf. Dat heeft misschien even geduurd, maar het komt op het moment dat ik dit (eindelijk) kan: en dus is er geen beter moment dat dit kan. Hoe meer mensen hier in teamverband in kunnen staan, hoe mooier het merk kan worden en hoe mooier (hopelijk) de wereld wordt! Stapje voor stapje, daar doen we het toch voor.

Ik blijf dus zeker werken voor Moderne Hippies, offline én online, maar hier en daar iets meer on the side. In de tussentijd blijf ik video’s maken voor mijn YouTube-kanaal Professional Wild Child en zal ik blijven werken als freelancer in de marketing en communicatie, omdat ik dat gewoon super leuk vind en het mij (nog meer) zekerheid biedt.

Blogger gezocht!

En daarmee is er weer plek voor 1 vaste blogger voor Moderne Hippies! Dus bij deze direct een oproepje. Houd jij van schrijven, kan je goed fotograferen en voel je je verbonden met Moderne Hippies? Zou je het leuk vinden af en toe naar een festival of persevent te gaan en ons te representeren? Of misschien zelfs wel op persreis te gaan en daar een tof stukje over te schrijven? Stuur dan een mailtje met je motivatie naar suus[at]modernehippies.nl en wie weet behoor jij binnenkort bij de community!

Zó gaan we dus verder

Groeien met nieuwe mensen en frisse blikken. Met allerlei inspirerende vrouwen om mij heen, die hun eigen visie hebben op hoe wij de wereld gezamenlijk een stukje mooier kunnen maken. Hoe mooi. En hoe gezond!

Ik hoop je natuurlijk met regelmaat te blijven zien. En wil je onwijs bedanken voor je steun & toeverlaat!

Liefs, Zoë

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.