INSPIRATIE

Terugblik 2014 // 3 Mislukte Experimenten

Natuurlijk zijn er in een jaar tijd ook altijd tegenslagen of dingen die niet goed gaan. Zeker met een website die je zelf runt gaat er hier en daar wel eens wat fout. Ik ging op zoek naar dingen die ik dit jaar heb bedacht voor de website, maar uiteindelijk nooit meer heb uitgevoerd. Drie mislukte experimenten van dit jaar:

  1. Ik wilde de rubriek “De 5 favo hotspots vaníedere zondag online zetten: dikke vette #fail. Ten eerste filter ik echt op de blogger en of die blogger past bij de site en de rubriek, en ten tweede is het heel veel content om iedere week te kunnen verzorgen. Uiteindelijk werd de zondag in plaats van ‘5 favo hotspots’-dag omgedoopt in ‘reis’-dag en staat er wél altijd iets over reizen online; de 5 favo hotspots komen zo nu en dan langs.
  2. Het begon zo leuk: de post over Retro Patronen. Ik kreeg dit jaar een heel oude map van mijn moeder met allerlei retro afbeeldingen en patronen. Ik heb ‘m na die ene keer opgeborgen en bedacht me pas weken later dat ik daar veel meer mee wilde doen. Oeps.
  3. Ik wilde me verdiepen in natuurlijke cosmetica en dat verliep vele malen trager dan ik had gedacht. In plaats van dat ik me verdiepte in natuurlijke cosmetica, droeg ik namelijk veel en veel minder make-up dan ooit tevoren. In de zomer gebruikte ik kokosolie als ochtend-, dag- en nachtcreme en na deze review over mascara, hield ik het daar ongeveer wel bij. Ik interesseer me onbewust iets meer op natuurlijke deodorant, zonnebrand, bodylotion, e.d. En dat werd natuurlijk wel gedeeld!

Uiteindelijk voel ik me dan zo’n mislukkeling, en zijn het allemaal dingen die echt nog op m’n to do lijstje staan. Man o man, had ik maar 3 virtuele assistenten om me hierbij te helpen.

Hebben meer bloggers dit ‘probleem’? Een rubriek de wereld inroepen en er vervolgens niets mee doen? Soms heb ik het gevoel dat ik iets meer zou moeten leren om m’n mond te houden, omdat andere blogs en websites zo ‘vlekkeloos’ lijjken te zijn. Ach ja…

Flaws

// volg Marte op Instagram, Twitter en Facebook 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.