INSPIRATIE

Terugblik 2014 // 5 Persoonlijke Hoogtepunten

Heb jij dit jaar een dagboekje bijgehouden? Of een glazen pot, met iedere dag 1 zin waar je dankbaar voor bent? Soms is het extra goed stil te staan bij je persoonlijke hoogtepunten en ze op te schrijven: daar word je extra dankbaar van. Ik stond afgelopen weken stil bij de momenten die me echt zijn bijgebleven: wat zijn mijn persoonlijke hoogtepunten rondom Moderne Hippies? Dit resulteerde in de volgende 5 punten:

1. De ontmoeting met bezoekster Jamela, haar lieve woorden en dankbaarheid

Knuffel met Jamela

Ik ontmoette Jamela op de Moderne Hippies Markt in oktober; ze gaf aan dat Moderne Hippies haar had geholpen positiever in het leven te staan en gezonder te willen leven. Ik ben enorm dankbaar voor dit soort momentjes.

2. Genomineerd zijn voor de VIVA400 en eindigen in de Top 5 in de rubriek “Online”

VIVA400 2014 entree

Wat super cool was het om dit jaar genomineerd te zijn voor de VIVA400. 400 geweldige, inspirerende vrouwen laten bij mij geregeld de vraag achter: “Waarom was het ook alweer, dat Jeroen Pauw geen vrouwen aan tafel had/wilde?”. All the women, independent!

3. In de Glamour staan en vervolgens genomineerd zijn voor de #GenerationGlamour Awards

Glamour 2

Een fotoshoot en interview voor de GLAMOUR: wat een dag! Een dag die zelfs iedere hippie fantastisch vind: verwend worden, een heerlijke lunch krijgen, prachtige outfits passen, (teen!)nagels laten lakken, haar en make-up tot in de detail mooi laten maken: het resulteerde in deze foto in de GLAMOUR. Pas later hoorde ik dat ze ook de nieuwe #generationglamour Awards gingen uitreiken naar aanleiding van deze rubriek. Helaas niet gewonnen, wel een hele gezellige avond gehad.

4. De persreis naar Verona in juni, waar jullie nog maandelijks een video van zien verschijnen

Dit jaar werd ik een paar dagen naar Verona gestuurd om op zoek te gaan naar 10 “onontdekte” hotspots. Van iedere hotspot werd een filmpje gemaakt, waarvan iedere maand 1 klaar is. Je ziet het laatste filmpje ook hier op de site in de zijbalk staan!

5. Een vermelding van mijn evenementen in The Guardian: Top 10 free things to do in Amsterdam

20140610-130138.jpg

Een belangrijk element: de evenementen, waarbij ik veel merken en initiatieven bij elkaar breng, waar ik het over heb op deze site. Dit jaar kreeg de markt een waardevolle vermelding op de website The Guardian. Wow!

Wat een geweldige hoogtepunten! Nu al benieuwd naar de hoogtepunten van volgend jaar 😉

Q: Wat zijn jouw hoogtepunten van dit jaar?

Liefs, Marte

// Volg Marte op Instagram, Twitter en Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.