INSPIRATIE

Terugblik 2014 // De 3 mooiste travelreports van het jaar

Moderne Hippies zou niet compleet zijn zonder onze wanderlust-issues. Altijd dromen over een volgende bestemming. Uit je comfort zone leren stappen. Nieuwe culturen leren kennen.

Als je een van onderstaande Travel Reports niet hebt gezien, moet je echt even wat bijlezen. Deze (gast)bloggers nemen je heel even mee naar die prachtige bestemming. Dit zijn de drie mooiste Travel Reports van het jaar:

Boom Festival, Portugal // Feesten voor een betere wereld

01.IkHulaHoop

Vorig jaar deed ik een oproepje op de Facebookpagina van Moderne Hippies en daarin vroeg ik of iemand van jullie naar Boom Festival zou gaan. Dit is een alternatief festival in een afgelegen gebied van Portugal; het festival wordt een keer per twee jaar georganiseerd, en helaas kon ik dit jaar niet gaan. Ik wilde niet nog eens twee jaar wachten totdat er een tof report over het festival online zou staan. Dankzij gastblogger Marlou staat die nu online. Ze heeft er foto’s gemaakt met een wegwerpcamera; hoe leuk is dát! Gemist? Check ‘m hier.

Parmath Niketan // Mijn verblijf in een Ashram in India

Ashram India

Sinds enkele maanden schrijft Maike ook voor Moderne Hippies. Alle artikelen die ze heeft geschreven zijn stuk voor stuk pareltjes. In dit Travel Report omschrijft ze hoe ze het heeft gehad in India en wat haar ervaringen waren in een ashram. India stond altijd onderaan m’n lijstje om naartoe te willen gaan, maar mede door de artikelen van Maike, heb ik er een stuk mooier en beter beeld bij. En zo’n ashram ervaring? Dat zou ik ook zo graag eens willen meemaken. Heb je ‘m gemist? Lees ‘m hier.

Matala, Griekenland // Ultieme hippie vibe

Griekenland Matala Beach Festival Contributor07

Soms denk je misschien dat je voor de hippie vibe in Europa alleen terecht kan op Ibiza… Of dat je anders naar Bali of San Fransisco moet. Niets is minder waar. Afgelopen jaar is wel gebleken dat er overal ter wereld geweldige “hippie” plekjes te vinden zijn. Nooit had ik geweten dat Matala, Griekenland, zo’n geweldig sfeertje heeft. En er iedere zomer een fantastisch festival is. Dankzij de super leuke gastblog van Gerda heeft ze hier ons helemaal warm voor gemaakt. Gemist? Check ‘m hier.

Q: Ben jij dit jaar door Moderne Hippies geïnspireerd om naar een specifieke bestemming te gaan? Ik ben heel erg benieuwd!

Liefs, Marte

// volg Marte op Instagram, Twitter en Facebook 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.