INSPIRATIE

Terugblik 2014 // Elke’s top 5 blogposts

Afgelopen jaar ben ik begonnen als blogger van Moderne Hippies. De moderne hippies-mindset past perfect bij mij en ik was dan ook superblij dat ik door Marte gevraagd werd om voor Moderne Hippies te schrijven! Inmiddels heb ik 28 verschillende artikelen geschreven en het blijft nog even leuk als op de eerste dag.

Om het jaar af te sluiten heb ik een top 5 gemaakt van blogposts die mij dit jaar het meest zijn bijgebleven. Neem bijvoorbeeld Marte’s post over haar avonturen op Ibiza, die mij een heel ander beeld van het eiland heeft gegeven, of de dappere verhalen van Chanti over haar gevecht tegen kanker. En om het in stijl af te sluiten: een heerlijk recept van Rosalie (haar bananenbrood maak ik nog steeds met liefde), een fijn boek en mijn eerste blogpost voor moderne hippies <3

1. Blogger Diary // Ibiza Updates
Geschreven door Marte op 14/04/2014

 Heel gaar wakker worden

2. Het Marokkaanse Sprookje
Geschreven door Chanti vanaf 26/09/2014

 Foto MH blog

3. Beste Boekentips #3 // Gypset

Geschreven door Liselore op 02/10/2014

cover gypset

 

4. Bananenbrood met Superfoods
Geschreven door Rosalie op 17/04/2014

 Vegan Bananenbrood met Superfoods

5. Pai is Falling in Love
Geschreven door Elke op 23/01/2014

 Pai Thailand6

2014, je was inspirerend. Op naar 2015!

Liefs,

Elke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.