DAGBOEK

Terugblik 2015 // Top 10: De Best Gelezen Artikelen

Het voelt nog zo kort geleden dat ik een terugblik van 2014 maakte. En hallo, daar zijn we alweer: het einde van dit jaar komt nu wel heel dichtbij! Vandaag op een rij: de 10 best gelezen artikelen van dit jaar!

1. Travel Report // Naar bestemming onbekend met srprs.me

Srprs.me Citytrip Belgrado Servie18

In januari dit jaar ging ik een weekendje weg met srprs.me. Dit artikel is dit jaar het best gelezen. Wat super leuk!

2. Recept: Lunch // Broodje Hüttenkäse met avo, rucola & rode pesto

Recept Lunch Huttenkase-1

Mmm, ik ben nog steeds helemaal gek op deze combinatie voor de lunch. Misschien moet ik in het nieuwe jaar toch eens meer van mijn receptjes delen.

3. De fijnste hippie hotspots van Amsterdam

Ruigoord

Bron foto: @festifellas

Een handig en simpel overzicht van de ‘hippie hotspots’ van Amsterdam. Amsterdammers kennen ze allemaal misschien al, maar het blijkt toch voor iedereen een fijne reminder zijn waar ‘we’ heen kunnen gaan.

4. Ik heb een nieuwe naam!

IMG_1876

Iets dat zo dichtbij komt en zoveel is gelezen… Bijzonder en gek idee. Mijn naamsverandering staat in de top 5 van 2015.

5. Festival Kalender 2015

Leukste Festivals van 2015 1

Een handig overzicht van de leukste festivals van 2015. Die maakte ik in eerste instantie voor mezelf, en vervolgens werd ‘ie ook vaak gekopieerd op grote websites. Grappig! Natuurlijk zal ik in het nieuwe jaar weer een overzicht maken.

6. Gezonde Snacks #6 // Dadel-Noten-Kokos-Chocolade-Ballen

Dadel Noten Kokos Chocolade Ballen 2

Ook bij dit recept geldt: ik ben er nog steeds helemaal gek op!

7. 5 x Inspiratie // Fijn aan je dag beginnen

Fijn Wakker Worden - Marte Italie

Mijn ochtendroutine op een praktische manier uitgeschreven zodat jij er wat aan hebt. 5 tips om fijn aan je dag te beginnen.

8. 10 x Inspiratie // Waarom je natuurlijke anticonceptie kunnen overwegen

IMG_5414

Ik gebruik natuurlijk anticonceptie en ben fan van… tja, ‘mezelf’ mogen zijn! Die verdomde hormonen verstoorden m’n humeur, m’n lichaam en wie ik echt was/ben. In dit artikel geef ik 10 redenen waarom je natuurlijk anticonceptie zou kunnen overwegen.

9. The next big thing // Alles over de Yoni massage

Yoni Massage

Bron foto

Mocht je het niet helemaal begrijpen: yoni betekent pussy. En zo’n massage kan schijnbaar bijzonder therapeutisch zijn.

10. Een weekendje in Amersfoort

Amersfoort hoogtepuntje

Een gezellig uitstapje met mijn twee beste vriendinnetjes, gewoon lekker in Nederland. Ik schreef er dit report over.

Ik vond het een bijzonder succesvol, gezellig, leuk, gezond en fijn jaar. Zonder jullie zou ik niet kunnen doen wat ik zo graag doe! Want tja, als je zelfs op Eerste Kerstdag werkt aan een artikel weet je hoeveel liefde erin zit, dat begrijp je.

Fijne kerst allemaal!

Wat is jouw lievelingsartikel van dit jaar? (Hoeft natuurlijk niet van deze top 10 te zijn…) Ik ben er heel benieuwd naar en hoor het graag! 🙂