KUNST & CULTUUR

Voor in Huis // The Bohemian Dreamers

The Bohemian Dreamers 1

Inmiddels hangt deze prachtige dromenvanger in mijn woonkamer (in m’n slaapkamer hangen er al genoeg en tja, ik slaap ook wel eens in m’n woonkamer en vind dit er gewoon leuk uitzien…).

Hij ziet er niet alleen fantastisch uit; hij heeft ook een leuk verhaal. The Bohemian Dreamers zijn bewust, ecologisch, fair, fun, vintage & recycled. Viermaal uitleg:

  1. De takken die op de grond liggen gebruikt ze voor de dromenvangers
  2. Evenals de veertjes die ze tegemoet waaien!
  3. Ze maken voor verzending gebruik van gebruikt karton. Waarom iets nieuws gebruiken als iets wat al is, nog even goed bruikbaar is?
  4. De vintage kleedjes voor in de dromenvanger kopen ze bij een stichting voor het goede doel. Zo heeft The Bohemian Dreamer mooie, orginele kleedjes en investeren ze in een goed doel! Win-win!

The Bohemian Dreamers 2

Naarmate de takken ouder worden en in de zon hangen wordt het hout donkerder. Dit geeft een mooi effect aan je dromenvanger. 🙂

Via e-mail (thebohemiandreamers[at]gmail.com) of Facebook kan je de gewenste dromenvanger bestellen of je wensen doorgeven. De prijzen variëren tussen de 19,95 t/m 59,95 euro (dit ligt aan de grootte, hoeveelheid veertjes en andere verzoeken, zoals edelstenen, kant of lint). Daarna ontvang je een bevestiging van de order. Hierin staat het rekeningnummer vermeld, waarnaar het geld overgemaakt kan worden.

Zodra de order betaald is, kan je je dromenvanger binnen twee weken verwachten. Extra leuk nieuws: The Bohemian Dreamers staat ook op de Moderne Hippies Markt op 26 oktober in Amsterdam! Lees hier meer over onze markt.

Even als sfeermaker nog een paar foto’s…

The Bohemian Dreamers 3

The Bohemian Dreamers 4

Even off the record: Ik ben helemaal verliefd geworden op de fairtrade trosanjers die ik bij de Albert Heijn heb gekocht! Is het geen plaatje? En de walnoten kocht ik vorige week voor een euro op de Slow Food Groene Hart Oogstmarkt – twee kinderen hadden ze vers van de grond geraapt. Hoe leuk is dat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.