INSPIRATIE

Verbeter de Wereld // STOP THE WATER WHILE USING ME!

Met de rubriek “Verbeter de Wereld” geven we willekeurige voorbeelden van ons gedrag, waarmee we proberen de wereld een klein beetje mooier te maken.  

sutwwum1In 2010/2011 hebben het Duitse product en het designbureau Korefe al meerdere awards gewonnen, maar het was toch pas twee weken geleden dat ik voor het eerst het product daadwerkelijk heb gekocht.

Jawel, trots eigenaar van de tandpasta van STOP THE WATER WHILE USING ME!

In de prachtige winkel Hunting and Collecting in Brussel, werd ik enorm aangesproken door de mooie, heldere verpakkingen. Wit, met zwarte letters.. c’est ca. En de boodschap van het merk is niet misselijk en vond ik dus zeker even de moeite waard om met iedereen te delen. Water hebben we namelijk allemaal nodig, het is zelfs de basis van het leven.. maar we verspillen het allemaal, elke dag. STOP THE WATER WHILE USING ME! wil iedereen aanmoedigen om water te besparen waar het kan.

stwwum2

Ik moet zeggen, als zo’n lief tandpasta-tubetje naar je schreeuwt dat je aan het water moet denken, doe je dat dus ook echt bewust. Kraan uit terwijl je aan het poetsen bent. Zo ga je ook bewuster onder de douche en was je inmiddels bewuster je handen. Ik kan het, dus jullie kunnen het ook!

Het zijn allemaal natuurlijke producten en de verpakkingen zijn grotendeels weer hervulbaar.

Kom, doe mee. Kijk op de kaart of ze bij jou in de buurt worden verkocht, of bestel het gewoon online bij ze!

stwwum3

stwwum4

Meer zien? Check dan ook nog even dit filmpje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.