The next big thing: alles over de yonimassage

Een massage voor de punani. Jawel, het bestaat en het is the next big thing – ik beloof het je.

Even voor de duidelijkheid: yoni is Sanskriet en staat voor je vrouwelijke geslachtsdeel. Klinkt wellicht wat bizar, maar het is een sensuele massage zónder seksuele doeleinden die ‘de vrouwelijke liefdesenergie’ opwekt. En dan hebben we het dus niet over een beetje ordinair vingeren: het gaat hier veel en veel verder dan dat. Volgens de kenners ‘word je het absolute middelpunt’, leer je te ontspannen en hoef je je er vooral niet ongemakkelijk bij te voelen.

Iedere vrouw ervaart een yonimassage compleet anders: waar de een opgewonden raakt, zorgt het bij de ander ervoor dat oude schaamte of verdriet verdwijnt. Zo schijnt het vooral fijn te zijn voor vrouwen die veel last hebben van blokkades, door bijvoorbeeld een vervelende gebeurtenis of partner in het verleden. Een yonimassage is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar voor sommige vrouwen is het blijkbaar dé oplossing.

En dat vind ik eigenlijk best wel stoer. Je moet er alleen wel voor open (durven) staan (letterlijk en figuurlijk!).

Massages kun je krijgen van zowel mannen als vrouwen. Soms is de masseur gekleed, soms ook niet – dat is een beetje afhankelijk van de aanbieder. Mocht je geïnteresseerd zijn, hier een paar links van aanbieders:

Maar je kunt het natuurlijk ook gewoon je vriendje of vriendinnetje aanleren. Dan is deze video misschien wel interessant:

https://www.youtube.com/watch?v=orklnRP7R84

 

Wat vind jij van het concept van een yonimassage?

Deze al gelezen? Tried & Tested // Natuurlijke tampons van Yoni en Een ode aan naakt zijn

Liefs, Zoë

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTubeTwitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

Bron foto: Pinterest

13 reacties

Christophe -

Helemaal akkoord Sushimeisje! Er heerst inderdaad nog een taboe op vrouwelijke seksualiteit en het geslachtsdeel.
In tegenstelling tot mannen, bij wie de geslachtsdelen zich extern bevinden, slaan vrouwen heel wat emoties op in de yoni die zich volledig binnen het lichaam bevindt.

Als tantra masseur heb ik al de eer gehad om prachtige evoluties mee te maken bij verschillende vrouwen. Soms is het gewoonweg noodzakelijk om deze energetische therapievorm toe te passen naast bijvoorbeeld psychologische hulp. Praten alleen is vaak niet voldoende…

YoniMasseurlol -

Hoe wordt je nou in vredesnaam een Yoni Masseur? Dat lijkt me wel de gaafste baan.

Nanette -

Hier heb ik tot nu toe nog nooit over gehoord. Is het ook ontspannend buiten het feit dat het de seksualiteit bevorderd?

Breakout -

Jammer van deze korte verfilming over Yoni. Er staat een véél langere versie van Yoni op Youporn: Yoni und Lingam. Duits gesproken, maar verschrikkelijk mooi én leerzaam !’
Wat je bij je partner kunt doen ( zelf doe ik ook Yoni, zodoende ) Is beginnen met één hand op haar buik te leggen en mee te gaan met haar adem en daarna aan weerskanten van het lichaam een “8” draaien waarbij de handen over elkaar vrijven. Daarna ga je haar voeten 5 minuten langzaam masseren en dan snel naar boven ( schouders ) waarbij de volle rechter volle hand op de Yoni blijft en de linker tussen haar borsten ( dus niet erop !! ) ( Yin-Yang ). Daarna leg je beide handen boven haar schaamstreek rechts en links druk uitoefenen o haar eierstokken. Hierna ga je met je gehele arm vanaf de linker schouder heel langzaam naar haar schaamstreek en veroorzaak trillingen met je hand net boven haar schaamstreek. Om een vrouw te laten squirten zonder je vingers in haar Yoni te doen moet je beide handen heel snel tegen elkaar op wrijven waardoor ze heel warm worden. De rechter ( volle hand ) leg je op haar Yoni en veroorzaakt met je gehele hand trillingen. De andere tussen haar borsten en die laat je heel langzaam zakken naar haar schaamstreek… Heel summier geschreven maar toch……..Succes !!

Lisa -

Ik moet zeggen dat ik ook wel nieuwsgierig ben naar zo’n massage. Het lijkt me wel een beetje een raar idee om een onbekende zomaar mijn vagina te laten masseren…

Ger -

Het is in het begin wel vreemd, en je moet het serieus aanpakken.
Mijn ex-vrouw vond het geweldig als ik het deed bij haar.

Jacky Baan -

In de eerste instantie had ik zoiets van; wat?!!
Waarom niet vagina of iets.. maar hij is leuk! Haha.

Ik vind het aan de ene kant ook wel een goed rust moment, voor vrouwen die geblokkeerd zijn of niet snel los durven komen.
Echter is het wel weer eng dat het een vreemde is, die het doet, haha!

Nienke -

ALs je de eerste zin leest denk je ‘oh help’ maar het is goed dat er op een positieve, niet erotische manier aandacht voor is! Ook het YouTube kanaal van Adina Rivers net wat filmpjes gekeken (ook over oa verbeteren van relatie en gezondheidstips voor je borsten ed) maar vind het wel erg leuk en leerzaam, en lekker relaxed hoe ze het verteld.

Marte -

Precies, zo zweverig hoeft het allemaal niet te zijn 😉

Charlotte -

Haha! Ik moest wel even lachen om dit bericht – het gaat verder dan ordinair vingeren. Heerlijk. Maar toegegeven, het maakt me wel nieuwsgierig :p

Het Sushimeisje -

Ik vind het wel goed dat het er is. Ik vind dat er toch nog een tabboe rust op de vrouwelijke seksualiteit en het geslachtsdeel, daarnaast weten veel vrouwen niet dat ze geblokkeerd zijn of zich totaal niet bewust zijn van hun verdere seksualiteit.
Dus goed dat dit er is.

Al is het niks voor mij want ik voel mij bij een fullbody massage al onprettig 😉

Marte -

Haha! Fijn dat je zo open-minded bent. Dat ben ik helemaal met je eens :)

Reageer ook