MODE & BEAUTY

Tip: Deze crème is perféct voor de droge huid!

Heb je een (zeer) droge huid en helpt werkelijk geen enkele crème? Of heb je kloofjes of een beschadigde huid? Deze ‘wondercrème’ is hoe dan ook een must-have voor in huis: maak kennis met de Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream!

Egyptian Magic - Moderne Hippies - 1

 

Het product staat ook wel bekend om haar huidvriendelijke eigenschappen, doordat er veel krachtige natuurlijke ingrediënten in zitten: olijfolie (antioxidanten), bijenwas (tegen jeuk en irritatie) en konginnegelei en propolis extract (ontstekingsremmend). Verder zitten er geen synthetische conserveermiddelen in en is er geen synthetische geur toegevoegd.Egyptian Magic - Moderne Hippies - 2

Wat doet ‘ie?

In eerste instantie is de crème perfect voor hydratatie van de huid (waar dan ook), maar is het eigenlijk multifunctioneel te gebruiken: het verzacht namelijk ook je lippen, is goed voor je haar, tegen insectenbeten, psoriasis (huidaandoening), luieruitslag, eczeem of gebarsten handen of hielen en bij sneeën of schaafwondjes. Binnen no-time is je huid namelijk altijd weer zacht! Écht!

Egyptian Magic - Moderne Hippies - 3

Als een merk via mond-tot-mond-reclame groot wordt, dan moet je het wel een eerlijke kans geven. Toch?

Hoe gebruik je ‘m?

Neem niet teveel crème op je hand en wrijf je handpalmen tegen elkaar tot dat het een olie-achtige vorm aan neemt. Hierdoor zal de absorptie verbeteren. Verdeel vervolgens voorzichtig over de huid.

De Egyptian Magic Cream is € 52,00 – en koop je o.a. bij Urban Outfitters.

Meer natuurlijke beauty producten ontdekken? Bekijk ze in onze shop!

Welkom in de Natuurlijke Schoonheidssalon! In deze rubriek vind je tips en reviews over natuurlijke, biologische, dierproefvrije en/of vegan cosmetica en verzorgingsproducten. Meer lezen in de Natuurlijke Schoonheidssalon? Klik hier.

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.