ECO & GREEN, MODE & BEAUTY

Tip: Deze gezichtsreiniger is 100 % natuurlijk!

Ben je op zoek naar een 100 % natuurlijke, vegan gezichtsreiniger? Onthoud dan The Konjac Sponge. Alle Konjac Sponges zijn namelijk gemaakt van plantenwortels van de Konnyaku plant die groeit in Zuid-Korea. Doordat de spons 100 % natuurlijk is, is ‘ie geschikt voor de zeer gevoelige huid én heb je geen reinigingsmiddel nodig. Daarnaast is de spons compleet afbreekbaar, waardoor je met een duurzaam hart een eind weg kan wrijven.

The Konjac Sponge - Moderne Hippies - 3

Wat doet ‘ie?

Net als andere reinigers, verwijdert de spons dode huidcellen en zorgt ‘ie voor een natuurlijke glans. En als je ‘m gebruikt lijkt het net op een mini-massage voor je gezicht! Zó super zacht en lekker.

Kleurtjes

Er zijn tig verschillende kleurtjes om uit te kiezen. Zo is Pink Clay bijvoorbeeld extra geschikt voor een gevoelige huid en Charcoal geschikt voor de vettige en acne-gevoelige huid. De witte variant is geschikt voor alle huidtypen.

The Konjac Sponge - Moderne Hippies - 2

Hoe gebruik je ‘m?

Leg de spons voor het eerste gebruik 15 minuten in water.

Je kan de spons zowel ’s ochtends en ’s avonds gebruiken. Maak de spons eerst goed nat en doordrenk het met water. Wring de spons uit en maak cirkelvormige bewegingen over je gezicht. Na gebruik spoel je de spons even goed uit met lauw/warm water en hang je de spons te drogen. Let op: hang ‘m echt uit, leg ‘m niet ergens neer.

Eenmaal opgedroogd is de spons weer hard. Dompel de spons voor gebruik weer onder water totdat deze weer zacht is.

De spons is anti-bacterieel en laat geen microben toe. Verzorg je de spons goed, dan kan je ‘m zeker 2 maanden gebruiken.

The Konjac Sponge - Moderne Hippies - 1

De Konjac Sponge is € 12,95- en koop je o.a. bij Douglas.

Welkom in de Natuurlijke Schoonheidssalon! In deze rubriek vind je tips en reviews over natuurlijke, biologische, dierproefvrije en/of vegan cosmetica en verzorgingsproducten. Meer lezen in de Natuurlijke Schoonheidssalon? Klik hier.

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.