Sieraden met een stukje natuur // Wilma Natuurlijk

Prachtige sieraden met de natuur als grootste inspiratiebron: dat is Wilma Natuurlijk. Hier vind je allerlei handgemaakte sieraden met zelfgeplukte bloemen, die gedroogd en vereeuwigd worden in een sieraad. Wilma haalt haar inspiratie en kracht uit de natuur en symboliseert dit in een sieraad, zodat je de natuur dicht bij je kunt dragen.

MH - Wilma Natuurlijk 1

MH - Wilma Natuurlijk 2

MH - Wilma Natuurlijk 3

MH - Wilma Natuurlijk 4

MH - Wilma Natuurlijk 5

Wij zijn 100 % fan! Jij?

Check www.wilmanatuurlijk.nl voor meer beauties!

Zoë // oprichter Moderne Hippies // dromer en doener in hart en ziel // wordt zen van dansen // heeft een hoedenverslaving // loopt het liefst de hele dag op blote voetjes //

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

10 reacties

Jewelsite -

Wauw, wat een prachtige en unieke sieraden zeg! Heel mooi, letter en figuurlijk, dat de natuur in het sieraad verwerkt zit, ik heb dit ook nog nooit eerder gezien.

Wilma -

Wat ontzettend leuk om op deze site de romantische sieraden uit de natuur te zien. Zoë, heel erg bedankt voor het mooie stukje. Ik ga nu weer snel verder met maken van nieuwe sieraden! 😉

Hailey -

Wat een onwijs toffe sieraden! Heel erg creatief! Vooral die met de paardenbloempluisjes vind ik mooi! I love dandelions <3!

Wilma -

Leuk om te horen, Hailey! Op de website zijn nog veel meer romantische sieraden uit de natuur te vinden die zijn gemaakt met de paardenbloemzaadjes. Leuk om te weten misschien is, dat ik de bloemen zelf pluk en droog!

Zoë -

Looove it! Zo mooi hè!

Claire -

Wauw wat een prachtige sieraden. Wat cool hoe de natuur erin is verwerkt. Volgens mij heeft elk item een mooi verhaal.

Wilma -

Hoi Claire, dankjewel, superleuk om te horen! Klopt inderdaad wat je zegt, elke bloem heeft haar eigen verhaal. Op de site wordt bij elk sieraad de symbolische betekenis vermeld.

Zoë -

Precies! Ik ben ook echt fan!

Mariëlle -

Ik ben helemaal op de fair fashion tour en wil ook goed naar sieraden kijken. Nu vind ik dit heel tof, maar het is niet helemaal mijn stijl!

Wilma -

Hoi Mariëlle, dank voor het compliment en succes met je zoektocht!

Reageer ook