INSPIRATIE

Must See // Twenty Eight Feet

Het leven van David Welsford is best oké. Hij woont op een kleine, 50 jaar oude zeilboot, eet iedere dag zijn versgevangen vis, ontdekt de meest prachtige en pure bountyeilanden en woont waar de wind hem brengt.

Ooit besloot hij alle ‘luxe’ achter zich te laten en te gaan leven op Lizzy Belle, een oude zeilboot. De zeilboot die hij ooit in een oude haven vond; zonder mast, oud en verlaten. Samen met wat vrienden besloot hij Lizzy op te knappen tot een zeewaardig zeilschip. Ruim twee jaar later vertrok hij om vervolgens op en met de zee te gaan leven; hij hoefde geen groot huis, maar een ruimte die goed voelde. En dat was Lizzy.

Toevallig kwam ik laatst zijn mini documentaire tegen. Mini, want hij duurt maar 8 minuten. En waarschijnlijk kom je niet op Modernehippies.nl om een documentaire te kijken, maar deze is het driedubbel en dwars waard:

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”  – Mark Twain

Je kunt David trouwens ook volgen via www.twentyeightfeet.com

PS: wie kan mij leren zeilen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.