MODE & BEAUTY

Tip voor Moederdag // Cadeau met een goed verhaal

Return to Sender1

HELP. Zondag is het Moederdag.

Doe je daar echt aan? Wij thuis niet.

Maar mijn vriend, mijn yang – hoe kan het ook anders – dát is een ander verhaal.

En daarom heb ik een cadeau nodig voor mijn schoonmoeder. (Want dáár denkt m’n vriend dan weer niet aan.)

Nu heb vorig jaar al eens geblogd over de persdag bij de HEMA en specifiek over Return to Sender, en vandaag doe ik dat dus gewoon nog een keer. Ik word namelijk ontzettend enthousiast van storytelling 2.0: een product met een verhaal, en nog eens eerlijk ook! What’s not to love?

Waarom altijd als een gek nog even de stad in om iets onzinnigs te kopen, terwijl je bij zoiets moois als Return to Sender terecht kunt? Dat is in ieder geval mijn mening.

Ik heb nu dus deze babouches van Return to Sender voor mijn schoonmoeder in huis: oftewel, gouden, beetje gekke, Marokkaanse sloffen. Want m’n schoonmoeder houdt wel een beetje van chique. Maar ook van (heel) eerlijk. Een chique moderne hippie noem ik haar dan ook wel. Dit is het verhaal achter de sloffen:

Return to Sender2

Ik vind ze eerder grappig, dan heel mooi. Maar de bedoeling is goed, en het verhaal in dit geval al helemaal.

Andere persoonlijke tips voor Moederdag van Return to Sender:

Als je deze slofjes, of een ander cadeau, ook voor je moeder of schoonmoeder wilt scoren: als je vandaag voor 16.00 u besteld, heb je ze morgen (en dus op tijd!) in huis. Je vindt de slofjes hier in de webshop voor 24,95-. Je kunt voor de zekerheid ook een mailtje sturen naar order[at]returntosender.nl onder vermelding van “Moederdag”, met de kleur en de maat. Dan zorgen ze er vanuit het kantoor hoogstpersoonlijk voor dat je pakketje op tijd binnen is.

Geef je moeder een liefdevol cadeau, maar draag gelijk een beetje bij aan een betere wereld!

(Nu maar hopen dat mijn schoonmoeder deze dagen even niet op mijn site kijkt.)

Liefs, Marte

Je kunt me volgen op Instagram (@mh_marte), Twitter (@modernehippies) en Facebook (/martevanliere).