KUNST & CULTUUR

Tip: YouTube verslag // Ayahuasca ceremonie

20140305-120058.jpg

Een paar weken geleden kon je al lezen dat MH Lauri een ayahuasca ceremonie had bijgewoond en haar leven daardoor compleet veranderde (lees dat artikel hier). Onlangs kwam onderstaande video langs op mijn Facebook tijdlijn: een zeer persoonlijk verslag van Arianna Joy en haar ervaringen na een ayahuasca ceremonie. Ik beveel ‘m aan als je geïnteresseerd bent in ayahuasca, er misschien sceptisch over bent of niet echt weet wat het is of wat het voor je kan doen:

Bekijk meer verslagen op het YouTube-kanaal van Arianna Joy.

Ik merk aan mezelf dat ik het ergens heel freaky en eng vindt, maar er toch heel erg benieuwd naar ben. Het is erg ‘spacy’ en het geeft me het gevoel dat ik m’n controle compleet zou verliezen. Terwijl het tegelijkertijd lijkt alsof je juist grip krijgt op je hele ziel. Misschien ben ik er nu gewoon nog niet aan toe, maar wil ik het ooit in m’n leven wel gaan doen.

Wat vind jij hiervan? Heb jij het ooit gedaan? Of zou jij ooit een ayahuasca ceremonie mee willen maken? Reageer onder het artikel! 🙂 Thanks!